Πατέρας στα 69 του έγινε ο Ρίτσαρντ Γκιρ από την 36χρονη σύζυγό του [εικόνες] - iefimerida.gr

Πατέρας στα 69 του έγινε ο Ρίτσαρντ Γκιρ από την 36χρονη σύζυγό του [εικόνες]

Ο Ρίτσαρντ Γκιρ με την σύζυγό του
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ρίτσαρντ Γκιρ και η σύντροφός του Αλεχάντρα Σίλβα, καλωσόρισαν το πρώτο τους παιδί, έναν υγιέστατο γιο στην Νέα Υόρκη.

Ο 69χρονος ηθοποιός και η 36χρονη σύζυγός τους, έγιναν γονείς πριν από λίγες ημέρες, σύμφωνα με το ισπανικό περιοδικό Hola.

Το ζευγάρι υποδέχτηκε το πρώτο τους παιδί, ένα υγιέστατο αγοράκι

Ο Ρίτσαρντ Γκιρ και η σύζυγός του, που δεν έχουν ακόμη δημοσιοποιήσει το όνομα του γιου τους, αποκάλυψαν τον Σεπτέμβριο ότι περίμεναν το πρώτο τους παιδί.

Η Αλεχάντρα μοιράστηκε μια φωτογραφία της μαζί με τον Γκιρ που συνάντησαν τον Δαλάι Λάμα και ο οποίος έβαλε το χέρι του στην κοιλιά της για να ευλογήσει το αγέννητο μωρό. Να υπενθυμίσουμε ότι ο Γκιρ είναι εδώ και πολλά χρόνια με τον Δαλάι Λάμα, τον εξορισμένο πνευματικό ηγέτη του Θιβέτ.

Βουδιστής και ο ίδιος, ο Γκιρ είναι ένας εξέχων υποστηρικτής των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στο Θιβέτ – κάτι, που σύμφωνα με τον ίδιο, τον οδήγησε στη μαύρη λίστα στο Χόλιγουντ. Η υποστήριξή του προς το κράτος οδήγησε επίσης στην απαγόρευση εισόδου του στην Κίνα.

Ο Ρίτσαρντ Γκιρ παντρεύτηκε την Αλεχάντρα τον περασμένο Απρίλιο, μετά από 4 χρόνια σχέσης. Η ισπανική εφημερίδα ABC έγραψε πρώτη για τον γάμο του Γκιρ με την κατά 33 χρόνια μικρότερή του Ισπανίδα, νωρίτερα φέτος και πρώτη ανέφερε την εγκυμοσύνη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alejandra Gere (@alejandragere) στις 5 Αύγ, 2018 στις 8:00 πμ PDT

Τόσο η Αλεχάντρα όσο και ο διάσημος ηθοποιός είναι ήδη γονείς σε ένα παιδί από προηγούμενες σχέσεις τους. Ο Ρίτσαρντ έχει έναν 19χρονο γιο που ονομάζεται Όμηρος με την πρώην σύζυγό του Κάρεϊ Λόουελ.

Η Αλεχάντρα, που γνώρισε τον Γκιρ όταν χώριζε με τον πρώτο της σύζυγο, Γκόβιντ Φρίντλαντ, γιο του μεγιστάνα εξόρυξης Ρόμπερτ Φρίντλαντ, έχει έναν 5χρονο γιο, τον Αλμπέρτο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alejandra Gere (@alejandragere) στις 16 Ιούλ, 2018 στις 11:41 πμ PDT

Ο Γκιρ γνώρισε τον σύζυγό του Αλεχάντρα το 2014, σε ένα πολυτελές ιταλικό ξενοδοχείο όπου η Αλεχάντρα είχε αγοράσει με τον πρώην σύζυγό της και εκείνη την περίοδο διοικούσε η ίδια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ