Η εμφάνιση της Κάιλι Τζένερ στα Grammy ήταν σκέτη καταστροφή! Με ένα πολύ ιδιαίτερο ροζ κοστούμι [εικόνες] - iefimerida.gr

Η εμφάνιση της Κάιλι Τζένερ στα Grammy ήταν σκέτη καταστροφή! Με ένα πολύ ιδιαίτερο ροζ κοστούμι [εικόνες]

Η Κάιλι Τζένερ στα Grammy. Φωτογραφία: Splash News
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια από τις πιο άσχημες εμφανίσεις της στο κόκκινο χαλί έκανε προχθες το βράδυ η Κάιλι Τζένερ στην τελετή απονομής των βραβείων Grammy.

Η διάσημη τηλεπερσόνα και επιχειρηματίας, επέλεξε να φορέσει ένα ροζ περίεργο κοστούμι, όπου ακόμη και τα γάντια ήταν ενσωματωμένα στο σακάκι.

Τα γάντια ήταν εσωματωμένα στο σακάκι
Μαζί με τον σύντροφό της, Τράβις Σκοτ

Η Κάιλι συνδύασε το κοστούμι με ροζ φαρδύ παντελόνι, μια φαρδιά ζώνη με ασημένια στρας που τόνιζαν την αδύνατη σιλουέτα της και λευκά παπούτσια.

Ο σύντροφός της φρόντισε να την φιλήσει μπροστά στους φωτογράφους για να δείξει πόσο την αγαπά

Και πιθανότατα πρέπει να ένιωθε και η ίδια πολύ άβολα με αυτό το ρούχο καθώς μόλις και μετά βίας χαμογέλασε λίγο στο κόκκινο χαλί συνοδευόμενη από τον σύντροφό της, Τράβις Σκοτ. Ο ράπερ πάντως, φαινόταν να πιστεύει ότι ήταν πανέμορφη, δίνοντάς της ένα φιλί όταν πόζαραν για τους φωτογράφους.

Οι οπαδοί της στο Instagram έσπευσαν όμως να σχολιάσουν το ντύσιμο του ινδάλματός τους, με κάποιους να αναρωτιούνται: «Μήπως έδιωξε τον στιλίστα της;» ενώ άλλοι ανέφεραν: «Ποιος είπε στην Κάιλι ότι δείχνει όμορφη με αυτό το ρούχο;».

Φωτογραφίες: Splash News

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κάιλι Τζένερ grammy Τράβις Σκοτ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ