Πρόστιμο στον Στέφανο Τσιτσιπά για τις βρισιές σε αγώνα -Πόσα θα πληρώσει - iefimerida.gr

Πρόστιμο στον Στέφανο Τσιτσιπά για τις βρισιές σε αγώνα -Πόσα θα πληρώσει

TSITSIPAS/ eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ακριβά θα πληρώσει ο Στέφανος Τσιτσιπάς τον εκνευρισμό του κατά τη διάρκεια του αγώνα του με τον Μπασιλασβίλι στο Αυστραλιανό Open.

Ο Ελληνας τενίστας τιμωρήθηκε με βαρύ πρόστιμο, καθώς καλείται να πληρώσει 13.200 ευρώ για το ξέσπασμά του κατά του διαιτητή. Στον επίμαχο αγώνα κατάφερε να προκριθεί παρά τα παράπονά του για την διαιτησία.

Οι κανόνες στο τένις είναι πολύ αυστηροί για τους αθλητές και έτσι, η συμπεριφορά του Έλληνα τενίστα που «πιάστηκε» να βρίζει στην κάμερα του τουρνουά, δεν ήταν δυνατόν να περάσει ατιμώρητη.

Late, but the #AusOpen fines leader, by some distance, was Stefanos Tsitsipas at $18,000.

$3,000 for coaching + $15,000 for unsportsmanlike conduct (for saying something "unacceptable" about officials).

NB: These lists do not include any subsequent appeals, such as Swan's: pic.twitter.com/sD1pFvMuCj

Επίσης, ο Τσιτσιπάς τιμωρήθηκε με άλλα 2.600 ευρώ, γιατί είχε συνομιλία με τον προπονητή του στο παιχνίδι με τον Μπαουτίστα Αγούτ,κάτι που απαγορεύεται. Ωστόσο, με την πορεία του στο τουρνουά πάντως, ο νεαρός αθλητής κέρδισε πάνω από μισό εκατομμύριο ευρώ.

Δείτε το στιγμιότυπο με τον εκνευρισμό του Τσιτσιπά:

Ο Τσιτσιπάς με Ντζουμούρ στο Ρότερνταμ

Στα προημιτελικά του τουρνουά τένις της Σόφιας σταμάτησε η πορεία του Στέφανου Τσιτσιπά, καθώς ο νεαρός πρωταθλητής ηττήθηκε από τον Γκαέλ Μονφίς, ύστερα από 90 λεπτά αγώνα.

Ο Ελληνας σταρ ετοιμάζει, πλέον, τις αποσκευές του για το επόμενο αγωνιστικό ραντεβού, στο ολλανδικό τουρνουά στο Ρότερνταμ, που ξεκινά τη Δευτέρα. Εκεί πρώτος αντίπαλος του θα είναι ο Βόσνιος, Νταμίρ Ντζουμούρ (Νο 52 στον κόσμο). Αν περάσει στο δεύτερο γύρο θα συναντήσει έναν εκ των Ρόμπιν Χάασε, Μικαΐλ Κουκούσκιν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ