Τα κοσμήματα που κάθε γυναίκα θέλει να φοράει -Από κίτρινο χρυσό, διαχρονικά - iefimerida.gr

Τα κοσμήματα που κάθε γυναίκα θέλει να φοράει -Από κίτρινο χρυσό, διαχρονικά

Η Ολίβια Παλέρμο φοράει κοσμήματα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα κοσμήματα μάς τραβούν πάντα την προσοχή κάνοντας βόλτα και χαζεύοντας βιτρίνες.

Ο κίτρινος χρυσός έχει την δική του ξεχωριστή γοητεία που τον κατατάσσει ψηλά ανάμεσα στις προτιμήσεις των γυναικών και ασύγκριτα κομψή αισθητική που αγγίζει το όριο του φετίχ.

Ο χρυσός είναι σύμβολο πλούτου και κύρους εδώ και χιλιάδες χρόνια και κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την ισχύ και εξουσία του.

Στην κόντρα με το εναλλακτικό και bohemian ασήμι δεν μπορεί παρά να βγει νικητής και αυτό όχι επειδή το λέει η fashion editor, αλλά επειδή οι ίδιες οι γυναίκες δεν μπορούν να του αντισταθούν.

Ακόμα και σε σύγκριση με τα διαμάντια αναδεικνύεται η casual chic πλευρά του που καθιστά τα κοσμήματα σε αυτό το χρώμα ιδανικά για κάθε μέρα.

Το 2019 οι μεγαλύτερες Influencers κάνουν layering με πολλά λεπτά μενταγιόν από χρυσό, hoops και huggies, χοντρές αλυσίδες στον λαιμό αλλά και statement δαχτυλίδια.

Δείτε ποια είναι τα κοσμήματα που καμία γυναίκα δεν μπορεί να αντισταθεί στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ κοσμήματα ΚΙΤΡΙΝΟ ΧΡΥΣΟ διαχρονικά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ