17 οι νεκροί στην πολυκατοικία που κατέρρευσε στην Κωνσταντινούπολη - iefimerida.gr

17 οι νεκροί στην πολυκατοικία που κατέρρευσε στην Κωνσταντινούπολη

Σωστικά συνεργεία συνεχίζουν τις έρευνες για τυχόν εγκλωβισμένους (Φωτογραφία: ΑΡ/Emrah Gurel)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στους 17 αυξήθηκε ο τραγικός απολογισμός των θυμάτων της κατάρρευσης μιας οκταώροφης πολυκατοικίας στην Κωνσταντινούπολη, όπως δήλωσε σήμερα ο υπουργός Υγείας, Φαχρετίν Κοτζά.

Η πολυκατοικία κατέρρευσε, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, την Τετάρτη στην συνοικία Καρτάλ στην ασιατική πλευρά της Κωνσταντινούπολης, ενώ τα συνεργεία διάσωσης εξακολουθούν να ερευνούν τα ερείπια για την ανάσυρση των θυμάτων.

Συνολικά 13 άνθρωποι νοσηλεύονται στο νοσοκομείο, εκ των οποίων οι δύο σε σοβαρή κατάσταση.

Το σημείο της τραγωδίας επισκέφθηκε σήμερα και ο Ταγίπ Ερντογάν. «Έχουμε να αντλήσουμε πολλά διδάγματα από εδώ», είπε. «Όταν τελειώσει η δουλειά των Αρχών, θα καθήσουμε και θα εξετάσουμε το θέμα για να προχωρήσουμε σε αποφασιστικά βήματα», υποσχέθηκε. Ένα 24ωρο νωρίτερα ο υπουργός Εσωτερικών Σουλεϊμάν Σοϊλού διαβεβαίωνε τους συγγενείς των θυμάτων και των αγνοουμένων ότι οι υπεύθυνοι της τραγωδίας θα καθίσουν στο εδώλιο και θα τιμωρηθούν. '

Οι Αρχές δεν έχουν δώσει ακόμη στοιχεία για τον αριθμό των ατόμων που ίσως παραμένουν εγκλωβισμένα στα ερείπια, από τα οποία ανασύρθηκαν χθες ένας 16χρονος κι ένα πεντάχρονο κοριτσάκι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ