Θύμα χάκερ η Φλορίντα Πετρουτσέλι -Η συμβουλή της προς τους χρήστες των social media - iefimerida.gr

Θύμα χάκερ η Φλορίντα Πετρουτσέλι -Η συμβουλή της προς τους χρήστες των social media

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι/ Φωτογραφία: Instagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θύμα χάκερ έπεσε η Φλορίντα Πετρουτσέλι, με αποτέλεσμα να είναι εκτός... λειτουργίας ο λογαριασμός της στο Instagram, που παραβιάστηκε.

Η παρουσιάστρια ενημέρωσε τους followers της με ένα μήνυμα για το τι ακριβώς συνέβη, ενώ έδωσε και τις συμβουλές της προκειμένου να αποφύγουν κάτι αντίστοιχο.

«Ειδικότερα, έγραψε: «Επιτέλους έχω ξανά το προφίλ μου πίσω! Για πέντε μέρες όπως ίσως καταλάβατε δεν είχα κανέναν έλεγχο του προφίλ μου, το οποίο είχε χακαριστεί. Χάρη στην ακαριαία αντίδραση της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος και του Instagram, επανήλθε σχεδόν όπως πριν με μερικές απώλειες φωτογραφιών και φίλων. Προσοχή μεγάλη στα email που λαμβάνετε από Instagram και Facebook και ελέγχετε πάντα την αυθεντικότητα του αποστολέα πριν απαντήσετε. Φιλιά», έγραψε.

Θύμα χάκερ η Φλορίντα Πετρουτσέλι -Η συμβουλή της προς τους χρήστες των social media | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Φλορίντα Πετρουτσέλι χάκερ instagram
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ