ΑΕΚ: Τον Ιούνιο αρχίζει η υπογειοποίηση στη Νέα Φιλαδέλφεια - iefimerida.gr

ΑΕΚ: Τον Ιούνιο αρχίζει η υπογειοποίηση στη Νέα Φιλαδέλφεια

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ώρα για να ξεκινήσει το μεγάλο έργο της υπογειοποίησης στη Νέα Φιλαδέλφεια πλησιάζει.

Με ανακοίνωσή της η Δικέφαλος 1924 και η Ερασιτεχνική ΑΕΚ έκαναν γνωστό πως ολοκληρώθηκε η ανάρτηση της εργολαβίας της υπογειοποίησης, προσθέτοντας ότι από τον Ιούνιο θα αρχίσει η υλοποίηση του έργου.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

«Η Ερασιτεχνική ΑΕΚ, η Δικέφαλος 1924 ΑΕ και σύσσωμη η κιτρινόμαυρη οικογένεια, με μεγάλη ικανοποίηση, είδε σήμερα να ολοκληρώνεται η ανάρτηση της εργολαβίας της υπογειοποίησης τμήματος της οδού Πατριάρχου Κωνσταντίνου και στην ελληνική αγορά. Ως γνωστόν, από την προηγούμενη εβδομάδα είχε γίνει η ανάρτηση στην εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και πλέον η Περιφέρεια Αττικής περιμένει προσφορές από τους υποψήφιους εργολάβους στις 14 Μαρτίου.

Όλοι ελπίζουμε τον Ιούνιο να έχουμε την ανάδειξη αναδόχου και την έναρξη ενός τόσο σημαντικού έργου για το Δήμο και τους Δημότες της Νέας Φιλαδέλφειας. Ενός έργου που θυμίζουμε ότι θα προσθέσει περίπου δέκα στρέμματα κοινόχρηστού χώρου - πλατείας στην περιοχή και θα ανακουφίσει κυκλοφοριακά τους κατοίκους.

Ενός έργου που έπρεπε να έχει γίνει από το 2003 και που με τη συμβολή και την πίεση της οικογένειας της ΑΕΚ θα υλοποιηθεί επιτέλους τώρα. Ενός έργου που, εκτός από τα προαναφερόμενα, θα προσθέσει ασφάλεια στην περιοχή, θα συμβάλλει στην περαιτέρω ανάπτυξη του συνόλου της πόλης και θα κινητοποιήσει περαιτέρω επενδύσεις.

Με αυτή την ευκαιρία οφείλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσοι βοήθησαν τα τελευταία χρόνια, γιατί δυστυχώς δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πόσο πολύ κράτησε η όλη διαδικασία εγκρίσεων, ενστάσεων και εμποδίων που -χωρίς λόγο- κυρίως η Δημοτική Αρχή έθετε, αλλά τέλος καλό όλα καλά. Το επόμενο μεγάλο βήμα και έργο που σύντομα πρέπει να ξεκινήσει, είναι το εγκεκριμένο από τον Νοέμβριο του 2014 αθλητικό έργο προς το Ερασιτεχνικό σωματείο, προϋπολογισμού 20 εκατομμυρίων ευρώ, ώστε με την ολοκλήρωση της υπογειοποίησης και των υπόλοιπων τρεχουσών εργασιών, όλοι οι απανταχού ΑΕΚτζήδες να καμαρώσουν το νέο σπίτι της ομάδας μας».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ υπογειοποίηση Νέα Φιλαδέλφεια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ