Μελοδραματικό «διαζύγιο» Τσίπρα-Καμμένου με... ποιήματα [εικόνες] - iefimerida.gr

Μελοδραματικό «διαζύγιο» Τσίπρα-Καμμένου με... ποιήματα [εικόνες]

Πανος Καμμένος- Αλέξης Τσίπρας/ Φωτογραφία: INTIME NEWS- ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με... ποιήματα έγινε η αντιπαράθεση του Αλέξη Τσίπρα και του Πάνου Καμμένου στην Βουλή.

Πρώτος τα ποιήματα ξεκίνησε ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος απάντησε στον Πάνο Καμμένο μετά την σφοδρή του επίθεση από το βήμα της Βουλής.

Μάλιστα όσην ώρα ο Πάνος Καμμένος μιλούσε στο βήμα, ασκώντας σφοδρή κριτική στον Πρωθυπουργό, ο Αλέξης Τσίπρας δεν σταμάτησε να παίζει με το κομπολόι του, να χαμογελά ειρωνικά και να συνομιλεί με τον αναπληρωτή ΥΠΕΞ, Γιώργο Κατρούγκαλο.

«Ακούγοντας σας και χωρίς να θέλω να μπω σε ψυχαναλυτικές θεωρίες, 4 φορές αναφέρατε ότι δεν έχετε απλώσει γέφυρες στη διαπλοκή και στη ΝΔ», τόνισε ο πρωθυπουργός απευθυνόμενος στον κ. Καμμένο και συνέχισε με έναν στίχο του Κωνσταντίνου Καβάφη που αναφέρει: «Καινούριους τόπους δεν θα βρεις, δεν θα βρεις άλλες θάλασσες, η Πόλις θα σε ακολουθεί».

Μελοδραματικό «διαζύγιο» Τσίπρα-Καμμένου με... ποιήματα [εικόνες] | iefimerida.gr 0

«Σας το αφιερώνω γιατί πιστεύω ότι σε λίγα χρόνια αυτό που θα μείνει στην ιστορία είναι τα θετικά που πράξατε τα τέσσερα αυτά χρόνια», συνέχισε ο Αλέξης Τσίπρας και τόνισε: «Θα με ευγνωμονείτε που δεν σας άφησα να ρίξετε την κυβέρνηση. Θα με ευγνωμονείτε που δεν επέτρεψα να καταγραφείτε στα κιτάπια της ιστορίας ως ένας νέος Αντώνης Σαμαράς».

Μελοδραματικό «διαζύγιο» Τσίπρα-Καμμένου με... ποιήματα [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Παίρνοντας τον λόγο ο κ. Καμμένος απάντησε και εκείνος με στίχους από το ποίημα του Γεωργίου Στρατήγη «Ματρόζος», ενός μεγάλου ναύαρχου από τις Σπέτσες που όπως εξήγησε έδωσε όλη του την περιουσία για τον αγώνα του 1821. «Αν ζητιάνοι σαν και εμέ δεν έχυναν το αίμα, καπεταναίοι σαν και σε δεν θα φορούσανε το στέμμα». Αμέσως μετά ο κ. Καμμένος αποχώρησε από τη αίθουσα της Ολομέλειας της Βουλής.

Μελοδραματικό «διαζύγιο» Τσίπρα-Καμμένου με... ποιήματα [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Μελοδραματικό «διαζύγιο» Τσίπρα-Καμμένου με... ποιήματα [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Μελοδραματικό «διαζύγιο» Τσίπρα-Καμμένου με... ποιήματα [εικόνες] | iefimerida.gr 4

Φωτογραφίες: INTIME NEWS- ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ/ ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ