Κυκλοφοριακό κομφούζιο στο Ζάππειο: Φορτηγό τυλίχθηκε στις φλόγες [εικόνες]

Κυκλοφοριακό "έμφραγμα" έχει σημειωθεί εδώ και σχεδόν μια ώρα στο κέντρο της Αθήνας λόγω πυρκαγιάς σε φορτηγό στη συμβολή της λεωφόρου Βασιλέως Κωνσταντίνου και Βασιλίσσης Όλγας αλλά και λόγω του αποκλεισμού της Βασιλίσσης Σοφίας στο ύψος της Ακαδημίας λόγω προγραμματισμένης διαμαρτυρίας της Λαϊκής Ενότητας στη Βουλή.

Ειδικότερα, στις φλόγες τυλίχτηκε εν κινήσει φορτηγό στη συμβολή της λεωφόρου Βασιλέως Κωνσταντίνου και Βασιλίσσης Όλγας λίγο μετά τις 6.00 το απόγευμα. Στο σημείο έσπευσαν άμεσα δυο οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με έξι άνδρες καθώς και οχήματα της ΕΛ.ΑΣ. Από τις φλόγες ευτυχώς δεν τραυματίστηκε ο οδηγός του οχήματος, ωστόσο η ακινητοποίηση του έχει προκαλέσει κυκλοφοριακό χάος στις δυο οδούς με την ουρά που έχει σχηματιστεί να φτάνει μέχρι τη λεωφόρο Αμαλίας αλλά και την οδό Φιλελλήνων.



Η πυρκαγιά έχει τεθεί υπό πλήρη έλεγχο, όμως το φορτηγό παραμένει ακινητοποιημένο στο σημείο.



Παράλληλα, από τις 6.00 το απόγευμα κλούβες της ΕΛ.ΑΣ έχουν διακόψει την κυκλοφορία των οχημάτων στην κάθοδο της λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας από την Ακαδημίας μέχρι τη συμβολή της με την Αμαλίας λόγω συλλαλητηρίου της ΛΑΕ ενάντια στην ένταξη της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ. Η κίνηση των οχημάτων στις παράπλευρους οδούς διεξάγεται με δυσκολία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ