Ο Τσίπρας ανακοίνωσε τον ψυχίατρο Χρήστο Κουϊμτσίδη ως εθνικό συντονιστή κατά των ναρκωτικών - iefimerida.gr

Ο Τσίπρας ανακοίνωσε τον ψυχίατρο Χρήστο Κουϊμτσίδη ως εθνικό συντονιστή κατά των ναρκωτικών

Συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον Χρήστο Κουϊμτσίδη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Μου έκανε την τιμή να αποδεχθεί την πρόταση να αναλάβει εθνικός συντονιστής για την αντιμετώπιση των ναρκωτικών», γράφει στον λογαριασμό του στο twitter ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.

«Κρίσιμη θέση που δεν αξιοποιήθηκε από προηγούμενες κυβερνήσεις, προκειμένου η χώρα να αποκτήσει μακροπρόθεσμο στρατηγικό σχεδιασμό για την αντιμετώπιση των ναρκωτικών», αναφέρει σε αναρτήσεις του ο κ. Τσίπρας μετά τη συνάντησή του με τον ψυχίατρο Χρήστο Κουϊμτσίδη.

Όπως επισημαίνει ο πρωθυπουργός, ο κ. Κουϊμτσίδης είναι επίκουρος καθηγητής του Πανεπιστημίου του St. Andrews της Σκωτίας και διευθυντής ψυχίατρος των Κέντρων Υγείας του ARC Hounslow και NW iACCESS, του Βρετανικού Εθνικού Συστήματος Υγείας στο Surrey και το Λονδίνο στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Μου έκανε την τιμή να αποδεχθεί την πρόταση να αναλάβει εθνικός συντονιστής για την αντιμετώπιση των ναρκωτικών. Κρίσιμη θέση που δεν αξιοποιήθηκε από προηγούμενες κυβερνήσεις, προκειμένου η χώρα να αποκτήσει μακροπρόθεσμο στρατηγικό σχεδιασμό για την αντιμετώπιση των ναρκωτικών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ