Το σκανδαλοθηρικό περιοδικό απαντά στον Μπέζος για τις απειλές -«Ενεργήσαμε νόμιμα» - iefimerida.gr

Το σκανδαλοθηρικό περιοδικό απαντά στον Μπέζος για τις απειλές -«Ενεργήσαμε νόμιμα»

Δημοσίευμα του National Enquirer για τον Τζεφ Μπέζος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απάντηση στο δημοσίευμα του Τζεφ Μπέζος ο οποίος ανέφερε μέσω αυτού πως λαμβάλει απειλές από το σκανδαλοθηρικό περιοδικό National Enquirer ότι θα δημοσιεύσει γυμνές φωτογραφίες του, έδωσε η ιδιοκτήτρια εταιρία του περιοδικού American Media.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ η American Media Inc, ιδιοκτήτρια του σκανδαλοθηρικού περιοδικού National Enquirer, υποστήριξε σήμερα πως ενήργησε νόμιμα στα ρεπορτάζ της για τον Τζεφ Μπέζος, διευθύνοντα σύμβουλο και ιδρυτή της Amazon.com Inc, και ότι θα ερευνήσει εμπεριστατωμένα τις κατηγορίες του για εκβιασμό και θα λάβει όποιο μέτρο είναι απαραίτητο.

Ο Μπέζος κατηγόρησε χθες, Πέμπτη, την AMI ότι προσπαθεί να τον εκβιάσει με την απειλή ότι θα δημοσιεύσει «προσωπικές φωτογραφίες» που ο Μπέζος φέρεται ότι έστειλε στη φιλενάδα του, αν ο δισεκατομμυριούχος δεν δηλώσει δημόσια ότι το ρεπορτάζ του σκανδαλοθηρικού εντύπου γι' αυτόν δεν είχε πολιτικά κίνητρα.

I’ve written a post about developments with the National Enquirer and its parent company, AMI. You can find it here: https://t.co/G1ykJAPPwy

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ