Μήνυση Νικολόπουλου κατά Καμμένου: Ο εισαγγελέας θα αποφασίσει τις επόμενες κινήσεις της Δικαιοσύνης - iefimerida.gr

Μήνυση Νικολόπουλου κατά Καμμένου: Ο εισαγγελέας θα αποφασίσει τις επόμενες κινήσεις της Δικαιοσύνης

Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη δικαιοσύνη περνάει η μήνυση του ανεξάρτητου βουλευτή Νίκου Νικολόπουλου, ο οποίος κατέθεσε ενόρκως στη ΓΑΔΑ σε βάρος του Πάνου Καμμένου, κάνοντας λόγο για πιέσεις από τον πρώην υπουργό και πρόεδρο των ΑΝΕΛ.

Η ένορκη κατάθεση του Κ. Νικολόπουλου διαβιβάστηκε στον διευθύνοντα της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών κ. Βαγγέλη Ιωαννίδη ο οποίος ήδη τη μελετά και θα αποφασίσει ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις της δικαιοσύνης.

Η κατάθεση του ανεξάρτητου βουλευτή επέχει θέση μήνυσης και αναφέρεται στην πιεστική προσπάθεια που φέρεται ότι έκανε ο Πάνος Καμμένος να τον πείσει να επιστρέψει στους ΑΝΕΛ για να μη χαθεί η κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος.

Ο καταγγέλλων ανεξάρτητος βουλευτής κάνει λόγο για γραπτά μηνύματα που όπως λέει του έστειλε ο Πάνος Καμμένος, επιχειρώντας να τον εκβιάσει λέγοντας του ότι θα του κόψει τος κρατικές διαφημίσεις. Σε άλλο μήνυμα φέρεται να του λέει «θα τα πούμε το απόγευμα» υπονοώντας ότι θα τον διασύρει στη συζήτηση στη Βουλή για την κύρωση του πρωτοκόλλου προσχώρησης της Βόρειας Μακεδονίας στο ΝΑΤΟ.

Τα μηνύματα αυτά τα δημοσιοποίησε ο Πάνος Καμμένος για να «αποκαλυφθεί ώστε να αποκαλυφθεί το μέγεθος της γελοιότητας του υποτιθέμενου εκβιασμού» όπως ανέφερε.

Μήνυση Νικολόπουλου κατά Καμμένου: Ο εισαγγελέας θα αποφασίσει τις επόμενες κινήσεις της Δικαιοσύνης | iefimerida.gr 0

Η συνέχεια επί της οθόνης και επί των δικαστηρίων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ