Παπαχριστόπουλος: «Ποιο το έγκλημά μου; -Είμαι θύμα φανατισμού με μηνύματα και εμπρησμούς σπίτι μου» - iefimerida.gr

Παπαχριστόπουλος: «Ποιο το έγκλημά μου; -Είμαι θύμα φανατισμού με μηνύματα και εμπρησμούς σπίτι μου»

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Η υποκρισία περισσεύει σε αυτή την αίθουσα» είπε το μεσημέρι της Παρασκευής στη Βουλή ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος, απευθυνόμενος στην αντιπολίτευση.

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ που τόνισε ότι θα στηρίζει με την ψήφο του την κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα, υποστήριξε ότι δέχεται πόλεμο, γιατί έχει «συνεπή στάση», ενώ άφησε και υπονοούμενα για διώξεις που θα ασκηθούν και αφορούν τις έρευνες για υποθέσεις στον χώρο της Υγείας.

«Κανένας πολιτικός ή διπλωμάτης δεν τόλμησε στον 20ο αιώνα να πει ότι η Μακεδονία είναι μία και είναι ελληνική. Η υποκρισία περισσεύει σε αυτή την αίθουσα. Είμαι θύμα ενός φανατισμού με μηνύματα και εμπρησμούς στο σπίτι μου» είπε ο κ. Παπαχριστόπουλος, για να συνεχίσει: «Είμαι στο μάτι του κυκλώνα. Τα χίλια μύρια έχω ακούσει. Χαρακτηρισμοί όπως τυχοδιώκτης, ανήθικος, ενοικιαζόμενος, γυρολόγος και άλλα πολλά. Να πω το εξής: ποιο το έγκλημα το δικό μου και των πέντε συναδέλφων; Συμφωνήσαμε, όταν ζητήθηκε ψήφος εμπιστοσύνης, και την δώσαμε. Εχω πει ότι δεν θα συνεργήσω να πέσει αυτή η κυβέρνηση».

Αναφερόμενος στην επιστολή του ότι θα στηρίζει με την ψήφο του την κυβέρνηση σχολίασε «Επρεπε να κάνουμε κάτι και είπαμε να μπαίνει η ψήφος μας με αυτούς τους 145 της πλειοψηφίας. Πού είναι η εκτροπή και το έγκλημα; Ποια είναι η εκτροπή και ποιο το έγκλημα; Θέμα του κόμματός μου μπορεί να ήταν. Ήταν ζήτημα του πρόεδρου μου να το αντιμετωπίσει, αλλά δεν ήταν εκτροπή αυτό που έκανα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Θανάσης Παπαχριστόπουλος ΑΝΕΛ Βουλή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ