Επίθεση Καμμένου σε Τσίπρα με... Ανδρέα Παπανδρέου -«Αυτός δεν ενέδωσε...» [βίντεο] - iefimerida.gr

Επίθεση Καμμένου σε Τσίπρα με... Ανδρέα Παπανδρέου -«Αυτός δεν ενέδωσε...» [βίντεο]

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέες αιχμές κατά του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και συνολικά όσων υποστηρίζουν τη συμφωνία των Πρεσπών άφησε ο πρόεδρος των ΑNEΛ Πάνος Καμμένος.

Και αυτό την ώρα που συνεχίζεται η συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής για την κύρωση του πρωτοκόλλου εισόδου της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ με το όνομα «Βόρεια Μακεδονία».

Ο Πάνος Καμμένος δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ένα βίντεο με τις δηλώσεις του Ανδρέα Παπανδρέου μετά τη Σύνοδο Κορυφής των Καννών το 1995, ενώ έγραψε και την εξής λεζάντα: «Ανδρέας Παπανδρέου 1995....Μετά την σύνοδο των Καννών αποκαλύπτει σε τι δεν ενέδωσε τότε και ποιά τα ανταλλάγματα σήμερα όσων υποκύψουν»

Ανδρέας Παπανδρέου 1995....Μετά την σύνοδο των Καννών αποκαλύπτει σε τι δεν ενέδωσε τότε και ποιά τα ανταλλάγματα σήμερα όσων υποκύψουν ....https://t.co/iIBl1z8K9B via @YouTube

Τι είχε πει ο Ανδρέας Παπανδρέου

Μετά τη Σύνοδο Κορυφής των Καννών το 1995, ο Ανδρέας Παπανδρέου, είχε προειδοποιήσει για την αποδυνάμωση των δημοκρατικά εκλεγμένων κυβερνήσεων προς όφελος ενός ευρωπαϊκού διευθυντηρίου με επικεφαλής την ενοποιημένη Γερμανία.

Τότε είχε πει χαρακτηριστικά: «Βρίσκω ότι πάμε σ ένα είδος συρρίκνωσης της εθνικής δύναμης, αλλά όχι στο βωμό μιας συλλογικής δημοκρατικής διαδικασίας. Στο βωμό των κρίσεων και των συμφερόντων. Συμφερόντων, το λέγω, ρητά... Δεν θέλω ν' αποκαλύψω ονόματα. Σας λέγω όμως ότι εδώ...υπάρχει σαφές σχέδιο για τη μηδενοποίηση των εθνικών κυβερνήσεων οι οποίες δεν θα μπορούν να παίξουν δημοκρατικά αποτελεσματικό ρόλο, αλλά θα υπόκεινται στις κατευθύνσεις που μας δίνει το διευθυντήριο...».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ