Οι Ολλανδέζες δεν αφήνουν τους άνδρες τους να πάνε στην Ουκρανία [βίντεο] - iefimerida.gr

Οι Ολλανδέζες δεν αφήνουν τους άνδρες τους να πάνε στην Ουκρανία [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Διπλωματικό επεισόδιο μεταξύ Ολλανδίας και Ουκρανίας δημιουργήθηκε, λόγω ολλανδικής διαφήμισης που προτρέπει τις Ολλανδέζες να μην επιτρέψει στους συζύγους τους να πάνε να παρακολουθήσουν από κοντά το Euro 2012, επειδή η Ουκρανία είναι γεμάτη από ωραίες γυναίκες.

Ουσιαστικά πρόκειται για μία σειρά από διαφημιστικά σποτ στα οποία η Ουκρανία παρουσιάζεται ως μία χώρα στην οποία οι γυναίκες της αποτελούν «απειλή» για τους Ολλανδούς όλων των ηλικιών.

Σε όλα τα βίντεο πρωταγωνιστούν άνδρες να ψάχνουν στο διαδίκτυο για την Ουκρανία και το μόνο που να βρίσκουν να είναι πανέμορφες γυναίκες. Το μήνυμα μετά από αυτό είναι σαφές «μην αφήσετε τους άνδρες σας να πάνε στην Ουκρανία γιατί οι ντόπιες θα τους ξελογιάσουν».

Οι Ουκρανοί αντέδρασαν αμέσως και το υπουργείο Εξωτερικών της χώρας έκανε λόγο για μία «ταπεινωτική» διαφήμιση και έτσι επιστρατεύτηκε ο Ουκρανός πρέσβης στην Ολλανδία προκειμένου να κάνει κινήσεις για να σταματήσει η προβολή της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ