Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και συγγραφέας –Στις 28 Φεβρουαρίου κυκλοφορεί το βιβλίο του - iefimerida.gr

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και συγγραφέας –Στις 28 Φεβρουαρίου κυκλοφορεί το βιβλίο του

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Φωτογραφία: Instagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος (ή Ντάνος, όπως τον ξέρουμε όλοι) εκτός από πρώην επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, επιχειρηματίας, ηθοποιός, μπορεί πλέον να λέει πως είναι και συγγραφέας.

Το πολυαναμενόμενο βιβλίο του Ντάνου, που έγινε ευρύτερα γνωστός από την συμμετοχή και την νίκη του στο Survivor, αναμένεται να κυκλοφορήσει σε λίγες ημέρες και συγκεκριμένα στις 28 Φεβρουαρίου.

Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος με φωτογραφία του εξωφύλλου που δημοσίευσε στο Instagram.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Finally...?? @ekdotikeathenon @avyiesavvidou @panosgi @elena_gerarhaki @to_barberiko #danoslife #danosbook Isograma Creative Agency

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giorgos Angelopoulos (@official_danos_ga) στις 7 Φεβ, 2019 στις 7:32 πμ PST

Μιλώντας παλαιότερα για το βιβλίο του είχε πει: «Είναι κάτι σαν ομολογία, γιατί μέσα στο βιβλίο θα γράφω πράγματα που δεν γνωρίζουν άλλοι, ούτε άτομα από το στενό μου περιβάλλον. Είναι λίγο ωμό το βιβλίο μου. Έχω ζήσει κάποια πράγματα και τα γράφω έτσι γιατί έτσι πρέπει να γραφτούν. Ωμά. Γράφω πράγματα που έχω ζήσει, που έχω κάνει και δεν ντρέπομαι γι' αυτά. Με ξέρει πολύς κόσμος και θέλω μέσα από το βιβλίο μου να συστηθώ καλύτερα, σε βάθος. Να με γνωρίσουν λίγο πιο πραγματικά»

Ναι, υπήρξαν περιστατικά -όχι πολλά -, κάποια που είχαν να κάνουν με την οικογένεια μου. Υπήρξαν πράγματα που γράψαμε και όταν τα διάβασα, σκέφτηκα να τα αφαιρέσω. Μετά όμως είπα ‘όχι, δεν θα τα αφαιρέσω, θα τα αφήσω έτσι’. Ξέρεις, το ‘σε όποιον αρέσουμε’ δεν είναι εγωιστικό, γιατί τουλάχιστον εάν αρέσεις σε κάποιους, να τους αρέσεις γι' αυτό που είσαι και ήσουν»

Δεν μπόρεσα να διαβάσω ολόκληρο το βιβλίο, το διάβασα τμηματικά. Είναι κάτι σαν απολογισμός. Σαν απογραφή των γεγονότων, όπου εμένα μου έκανε πολύ καλό, ακόμα και αν δεν εκδοθεί. Υπήρξαν πράγματα τα οποία κουβαλούσα στο κεφάλι μου και γράφοντας τα και δημοσιοποιώντας τα, ανακουφίζεσαι. Είναι κάτι σαν εξομολόγηση».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ