Βίντεο-σοκ: Καθεστωτικοί θάβουν ζωντανό έναν άνδρα στη Συρία - iefimerida.gr

Βίντεο-σοκ: Καθεστωτικοί θάβουν ζωντανό έναν άνδρα στη Συρία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα φρικιαστικό βίντεο κυκλοφορεί στο διαδίκτυο που απεικονίζει άνδρες του καθεστώτος του Μπασάρ Αλ Άσαντ να θάβουν ζωντανό έναν αντικαθεστωτικό.

Η γνησιότητά του μέχρι στιγμής δεν είναι επιβεβαιωμένη ωστόσο η εικόνα ενός άνδρα να θάβεται ζωντανός ανήμπορος να αντιδράσει, από στρατιώτες, είναι τουλάχιστον σοκαριστική.

Σύμφωνα με την περιγραφή του βίντεο πρόκειται για άτομα του στρατού του Άσαντ, ενώ το θύμα φέρεται πως πιάστηκε να κρατά κάμερα και να προσπαθεί να τραβήξει πλάνα από τις καθεστωτικές δυνάμεις για να τις στείλει στα διεθνή Μέσα Ενημέρωσης.

Οι στρατιώτες τον έχουν θάψει μέχρι τον λαιμό και κάποια στιγμή δίνεται η εντολή να θάψουν και το κεφάλι του. «Δεν υπάρχει άλλος θεός από τον Αλλάχ», φωνάζει μέχρι που το χώμα τον καλύπτει πλήρως...

«Πες πως δεν υπάρχει άλλος θεός από τον Μπασάρ (αλ Άσαντ), ζώο», φέρονται να του λένε οι στρατιώτες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ