Πέθανε και έκανε τους πάντες να γελάνε: «Τώρα θα αποκτήσω το καυτό σώμα που ονειρευόμουν» - iefimerida.gr

Πέθανε και έκανε τους πάντες να γελάνε: «Τώρα θα αποκτήσω το καυτό σώμα που ονειρευόμουν»

Η πιο αστεία νεκρολογία. Φωτογραφία: Pixabay
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια γιαγιά από τον Καναδά κατάφερε να κάνει την οικογένειά της και όλο το διαδίκτυο να γελάσει ακόμη και με τον θάνατο της.

Η Σίμπιλ Μαρί Χικς
Η νεκρολογία της που δημοσιεύτηκε σε τοπική εφημερίδα

Η Σίμπιλ Μαρί Χικς πέθανε στις 2 Φεβρουαρίου σε ηλικία 82 ετών, αλλά πρώτα είχε φροντίσει να γράψει μαζί με τα δύο από τα παιδιά της, την νεκρολογία της.


Η ανακοίνωση του θανάτους της όμως κάθε άλλο παρά καταθλιπτική ήταν. Σε αυτήν, με τρυφερότητα αποκαλεί τον άνδρα της «μαλ@@@», κατονομάζει τα παιδιά της που την «ανέχονταν» όλα αυτά τα χρόνια και αυτοσαρκάζεται για το «καυτό» σώμα που επιτέλους θα αποκτήσει χάρη στο κρεματόριο.

«Με πονάει που το παραδέχομαι... αλλά εγώ, η κυρία Ρον Χικς από το Μπέισβιλ, πέθανα» ξεκινά η νεκρολογία στην εφημερίδα The Hamilton Spectator.


«Πέθανε ήρεμα με την μεγαλύτερη κόρη μου Μπρέντα στο πλευρό μου στις 2 Φεβρουαρίου 2019 στις 8:20 π.μ.. Αφήνω πίσω μου τον αγαπημένο μου άνδρα Ρον Χικς, τον οποίο συχνά αποκαλούσα με τρυφερότητα «μαλ@@@». Άφησα πίσω μου επίσης, τα παιδιά μου που με ανέχονται όλα αυτά τα χρόνια: τον Μπομπ (με την Κάρολ), τον μεγαλύτερο και πιο αγαπημένο μου γιο. Τον Μπράϊαν (με την Ζινέτ) που λάτρευετα μπισκότα Όρεο, την Μπρέντα, που θα έσπευσε να καθαρίσει τα μπάνια όταν μάθαινε πως πέθανα. Την Μπάρμπαρα (με τον Γκόρντον) την παντοτινή κυρία Τέλεια και τέλος τον Μπέιμπι Μπρους που δεν έτρωγε σπιτική σούπα γαλοπούλας επειδή πάντα φοβόταν πως θα κατάπινε κανένα κόκαλο».

Και συνέχισε: «Θα μου λείψουν τα γλυκά μου εγγόνια. Οι Κέιτλιν, Μέγκαν, Τζόελ, Ισαάκ, Μέισον, Ρέιτσελ, Άνι, Έμμα, Χάρισον, Κλαρκ, Κλόη, Ωρίων, Γκρίφιν... θα μεγαλώσουν για να είναι οι απίστευτοι άνθρωποι που προορίζονται να γίνουν» Στην συνέχεια, η Σίμπιλ αναφέρεται στη ζωή της και τις σπουδές της και κλείνει λέγοντας:

«Επιτέλους θα έχω το ‘καυτό’ σώμα που πάντα ονειρευόμουν... χάρη στο κρεματόριο. Παρακαλώ να έρθετε να με αποχαιρετήσετε και να γιορτάσετε την θαυμάσια ζωή μου με τον άνδρα μου και την φίλη του Ντόροθι, που τώρα φροντίζει με αγάπη τον ‘μαλ@@@’ μου. Για όσους από εσάς αναρωτιέστε ποιος με βοήθησε να το γράψω αυτό... δεν ήταν ο σύζυγός μου, ούτε ο μεγαλύτερος γιος μου, ούτε ο μικρότερος. Σας ευχαριστώ που μοιραστήκατε την ζωή μου μαζί σας. Με αγάπη, Σίμπιλ».

Μια μέρα μετά την δημοσίευση της νεκρολογίας στην εφημερίδα, ένας αναγνώστης από το Οντάριο μοιράστηκε μια φωτογραφία στο Reddit, και κάποιος που μεγάλωσε μαζί με τα εγγόνια της Σίμπιλ το είδε και αποφάσισε να δώσει μερικές ακόμη λεπτομέρειες.

Η υγεία της Σίμπιλ επιδεινώθηκε μετά την διάγνωση για Αλτσχάιμερ. Η Ντόροθι που αναφέρει στην νεκρολογία της είναι μια «παλιά οικογενειακή φίλη που φρόντιζε την Σίμπιλ μετά την διάγνωση της ασθένειάς της. «Μέσα από όλα αυτά, η Ντόροθι και ο σύζυγός της ήρθαν πιο κοντά» έγραψε στο Reddit. Όσο για το ερώτημα εάν η Ντόροθι ήταν η «ειδική» φίλη του συζύγου της, ο χρήστης του Reddit σημείωσε πως δεν ήταν «κάτι κακό. Απλά ένας άνθρωπος παρηγορεί κάποιον άλλον σε μια αναμφισβήτητα δύσκολη στιγμή».

Φωτογραφίες: Reddit

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ νεκρολογία γιαγιά Καναδάς κρεματόριο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ