Ο Νίκος Μουτσινάς αποκαλύπτει πώς έμεινε μισός: «Είχα φθάσει 103 κιλά» - iefimerida.gr

Ο Νίκος Μουτσινάς αποκαλύπτει πώς έμεινε μισός: «Είχα φθάσει 103 κιλά»

Νίκος Μουτσινάς
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Νίκος Μουτσινάς, ο οποίος φέτος σημειώνει τεράστια επιτυχία μέσα από την εκπομπή του στο Open, είναι ολοφάνερο ότι έχει μια πλήρως ανανεωμένη εικόνα.

Και πολύ πιο κομψή.

Τα κιλά που είχε βάλει το προηγούμενο διάστημα έφυγαν και πλέον πολύ πιο... ανάλαφρος μπορεί να σχολιάζει με το μοναδικό του τρόπο την ελληνική tv και να βάζει συνεχώς προκλήσεις...

Οπως αποκάλυψε μέσα από μια ανάρτησή του στο Instagram ο ίδιος το περασμένο καλοκαίρι είπε απλά στον εαυτό του: «Προκαλώωωωωωω τον Νίκο Μουτσινά να χάσει όλα τα κιλά που έχει βάλει». Και μαντέψτε! Το έκανε!

Δείτε τι έγραψε ο Νίκος Μουτσινάς για την απώλεια των κιλών στο Instagram, αποκαλύπτοντας και πώς τα κατάφερε:

«Αυτή η φωτογραφία είναι από το περσινό καλοκαίρι. Βλέπεις τη διαφορά ε; Μια μέρα ανέβηκα στη ζυγαριά λοιπόν και είδα τον αριθμό 103. Κάπως ταράχτηκα, φοβήθηκα και αγχώθηκα! Συνειδητοποίησα ποσό τιμωρούσα τον εαυτό μου χρόνια τώρα ,δεν με αγαπούσα. Συνειδητοποίησα πως με πρόδωσα. Αφήνουμε τον εαυτό μας στην άκρη για να επιβεβαιώσουμε την έλλειμματικοτητά μας. Δεν ήξερα τι πρέπει να κάνω και πώς μπορώ να φτάσω στα κιλά που θέλω! Το μόνο που έκανα ήταν να σκεφτώ τον εαυτό μου με πολύ περισσότερα κιλά και η εικόνα με τάραξε ακόμη παραπάνω! Δεν έχει να κάνει με το τι μου έλεγαν οι γύρω μου. Είχε σημασία το πως ένιωθα εγώ. Δεν μου άρεσε ο εαυτός μου, δεν μου άρεσε που δεν μπορούσα να ντυθώ όπως θέλω, δεν μου άρεσε που δεν είχα την αντοχή που θέλω. Δεν μου άρεσα καθόλου. Πήρα λοιπόν την απόφαση να σταθώ απέναντι σε μένα και να με αγκαλιάσω, να κάνω το χρέος μου απέναντι στον εαυτό μου, απέναντι στο σώμα μέσα στο οποίο ζω, να με σεβαστώ και να με αγαπήσω από την αρχή .
Ξεκίνησα λοιπόν να κάνω διατροφή και όχι δίαιτες εξπρές (που συνήθιζα) και να πετάξω τα κιλά που δεν ήθελα αργά,αλλά σταθερά. Έβαλα στόχο ! Όχι για τους άλλους , αλλά για’ μενα , αν εγώ δεν επιλέξω να είμαι υγιής τότε ποιος. Αν εσύ δεν επιλέξεις να παλέψεις για σένα τότε ποιος;
Αν το έκανα εγώ (που δεν φημίζομαι για την υπομονή μου σχετικά με την στέρηση) μπορείς κι εσύ! Αλήθεια μπορείς! Αρκεί να σκεφτείς τον εαυτό σου στην καλύτερη εκδοχή του! Γίνε σύμμαχος σου, μάθε να σε αγαπάς και να είσαι ευτυχισμένος».

Η ανάρτησή του συνοδευόταν και από μια φωτογραφία του από το περσινό καλοκαίρι:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Αυτή η φωτογραφία είναι απο το περσινό καλοκαιρι. Βλέπεις τη διαφορά ε; Μια μερα ανέβηκα στη ζυγαρια λοιπον και είδα τον αριθμό 103. Κάπως ταραχτηκα, φοβήθηκα και αγχώθηκα! Συνειδητοποίησα ποσό τιμωρουσα τον εαυτό μου χρόνια τώρα ,δεν με αγαπούσα. Συνειδητοποίησα πως με πρόδωσα. Αφήνουμε τον εαυτό μας στην άκρη για να επιβεβαιωσουμε την έλλειμματικοτητα μας. Δεν ηξερα τι πρεπει να κανω και πως μπορω να φτάσω στα κιλα που θέλω! Το μόνο που έκανα ήταν να σκεφτώ τον εαυτό μου με πολύ περισσότερα κιλά και η εικόνα με τάραξε ακόμη παραπάνω! Δεν έχει να κάνει με το τι μου έλεγαν οι γύρω μου. Είχε σημασία το πως ένιωθα εγώ. Δεν μου άρεσε ο εαυτός μου, δεν μου άρεσε που δεν μπορούσα να ντυθώ όπως θέλω, δεν μου άρεσε που δεν είχα την αντοχή που θέλω. Δεν μου άρεσα καθόλου. Πήρα λοιπόν την απόφαση να σταθώ απέναντι σε μένα και να με αγκαλιάσω , να κάνω το χρεος μου απέναντι στον εαυτό μου, απέναντι στο σώμα μέσα στο οποίο ζω, να με σεβαστώ και να με αγαπήσω από την αρχή . Ξεκινησα λοιπόν να κάνω διατροφή και όχι δίαιτες εξπρές (που συνήθιζα) και να πετάξω τα κιλά που δεν ήθελα αργά,αλλά σταθερά. Έβαλα στόχο ! Όχι για τους άλλους , αλλά για’μενα , αν εγώ δεν επιλέξω να είμαι υγειής τότε ποιος . Αν εσυ δεν επιλέξεις να παλέψεις για σένα τότε ποιος; Αν το έκανα εγώ (που δεν φημίζομαι για την υπομονή μου σχετικά με την στέρηση) μπορείς κι εσυ! Αλήθεια μπορείς! Αρκεί να σκεφτείς τον εαυτό σου στην καλύτερη εκδοχή του! Γίνε σύμμαχος σου, μάθε να σε αγαπάς και να είσαι ευτυχισμένος ❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikos Moutsinas (@nikosmoutsinas) στις 29 Ιαν, 2019 στις 11:25 πμ PST

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Νίκος Μουτσινάς προκαλώ κιλά δίαιτα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ