Πρόταση για μόνιμο φόρο στους εφοπλιστές - iefimerida.gr

Πρόταση για μόνιμο φόρο στους εφοπλιστές

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πρόταση για νέα συμφωνία κράτους - εφοπλιστών, για την φορολογία της ναυτιλίας, δημοσιοποίησε ο πρόεδρος της Ενώσεως Ελλήνων Εφοπλιστών μιλώντας στην ετήσια τακτική γενική συνέλευση των μελών της.

Η πρόταση, η οποία μπορεί να αποτελέσει τη βάση για την ολοκλήρωση και των σχετικών διαπραγματεύσεων με τους Ευρωπαίους δανειστές, προβλέπει μόνιμο, «εθελοντικό» φόρο επί των κερδών της ναυτιλίας. Σημειώνεται ότι οι δανειστές έχουν θέσει στο στόχαστρο το ειδικό φορολογικό καθεστώς της ελληνικής ναυτιλίας εδώ και χρόνια ενώ κατόπιν ισχυρής πίεσής τους, η κυβέρνηση Σαμαρά είχε συμφωνήσει με την Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών για μια εθελοντική πληρωμή φόρων, προσωρινού χαρακτήρα.

Με την νέα πρόταση οι εφοπλιστές αποδέχονται την μονιμοποίηση του φόρου. Διαβάστε αναλυτικά στο economistas.gr για την φορολόγηση των εφοπλιστών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ εφοπλιστές φόρος ναυτιλιακά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ