Η Ολίβια Κόλμαν του «The Favourite» αποκαλύπτει: Πέρασα κατάθλιψη με τα αρνητικά σχόλια στο Ιντερνετ - iefimerida.gr

Η Ολίβια Κόλμαν του «The Favourite» αποκαλύπτει: Πέρασα κατάθλιψη με τα αρνητικά σχόλια στο Ιντερνετ

Η Ολίβια Κόλμαν. Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί να είναι υποψήφια για όσκαρ για τον ρόλο της στην ταινία του Γιώργου Λάνθιμου, «The Favourite», ωστόσο ακόμη και η Ολίβια Κόλμαν δέχεται αρνητικά σχόλια στο διαδίκτυο.

Η Ολίβια Κόλμαν με τις συμπρωταγωνίστριές της Ρέιτσελ Βάιζ και Έμμα Στόουν

Η πρωταγωνίστρια της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου αποκάλυψε πως δεν έχει λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επειδή δεν είναι αρκετά «χοντρόπετση» για να αντέχει τα αρνητικά σχόλια και παραδέχτηκε μάλιστα, πως στο παρελθόν πάλεψε με την κατάθλιψη διαβάζοντας κάποια ενοχλητικά πράγματα για τον εαυτό της στο διαδίκτυο.

Μιλώντας στο podcast του Ντέιβιντ Τέναντ, η Κόλμαν εξήγησε: «Δεν είμαι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γιατί δεν νομίζω ότι είμαι χοντρόπετση. Οι άνθρωποι ξεχνούν: γράφουν κάτι στο τηλέφωνό τους για κάποιον που δεν έχουν γνωρίσει ποτέ και το στέλνουν χωρίς να σκεφτούν τις συνέπειες, χωρίς να σκεφτούν ότι μπορεί να βλάψουν κάποιον. Υπήρξαν φορές που διάβασα κάτι που δεν έπρεπε και έμεινα ξύπνια το βράδυ, έκλαιγα και έπεσα σε κατάθλιψη. Δεν είναι κάτι που μπορώ να διαχειριστώ εύκολα».

Η Κόλμαν πρόσθεσε επίσης ότι δεν μπορεί να καταλάβει γιατί οι άνθρωποι μπορεί να θέλουν να περνούν τον χρόνο τους γράφοντας τόσο άσχημα και επικριτικά πράγματα για κάποιον άλλο. «Δεν ξέρω αν σκέφτονται ότι ο άλλος μπορεί να μην έχει αισθήματα,ή αν είναι όντως ένας πραγματικός άνθρωπος – δεν ξέρω τι σκέφτονται» είπε. «Είμαι τυχερή που δεν μου συμβαίνει συχνά, αλλά για μερικούς ανθρώπους, δεν ξέρω πώς το αντιμετωπίζουν. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί οι άνθρωποι θέλουν α εκτίθενται έτσι. Το βρίσκω άνοστο».

Φωτογραφία: AP

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ