Καμμένος: Πρώτα θα τα πω στη Βουλή & μετά θα διαγράψω τον Παπαχριστόπουλο - iefimerida.gr

Καμμένος: Πρώτα θα τα πω στη Βουλή & μετά θα διαγράψω τον Παπαχριστόπουλο

Ο Πάνος Καμμένος και ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος στη Βουλή / Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ούτε σήμερα το πρωί ο Πάνος Καμμένος διέγραψε από την ΚΟ των ΑΝΕΛ τον Θανάση Παπαχριστόπουλο.

Παρά τα όσα είχε πει ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ περί διαγραφής του βουλευτή του που στηρίζει τη συμφωνία των Πρεσπών κόντρα στους ΑΝΕΛ ότι θα τον διέγραφε στις 10:00 το πρωί της Παρασκευής, τελικά με ένα tweet έδωσε και άλλη παράταση στο σίριαλ Παπαχριστόπουλου.


Συγκεκριμένα ο Πάνος Καμμένος έγραψε «Την διαγραφή Παπαχρηστόπουλου θα την καταθέσω στην ολομέλεια αφού μιλήσω στη Βουλή, ελπίζω ο πρωθυπουργός να είναι μέσα....{Αν κατατεθεί τώρα, θα μου αφαιρέσουν τον λόγο πραξικοπηματικά από σήμερα

Την διαγραφή Παπαχρηστόπουλου θα την καταθέσω στην ολομέλεια αφού μιλήσω στη Βουλή, ελπίζω ο πρωθυπουργός να είναι μέσα....{Αν κατατεθεί τώρα, θα μου αφαιρέσουν τον λόγο πραξικοπηματικά από σήμερα }

Ωστόσο τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ διέψευσε χθες ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης.

Μιλώντας σε κοινοβουλευτικούς συντάκτες ο κ. Βούτσης είπε «δεν είμαστε ανθρωποφάγοι με τους πολιτικούς αρχηγούς. Βεβαίως και θα μιλήσει».

Σκουρλέτης για Καμμένο: Αρχηγός που κλαψουρίζει έχει χάσει την αυτοπεποίθησή του

Απαξιωτικός για τον πρώην συνεταίρο της κυβέρνησης Πάνο Καμμένος εμφανίστηκε σήμερα, μιλώντας στο κανάλι Open, ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης.


Οπως είπε ο «ο Πάνος Καμμένος έχει κάνει πολλές φορές βαρύγδουπες δηλώσεις, αλλά δεν τις έχει τεκμηριώσει». Και συνέχισε: «Δεν ξέρω τι έχει στο μυαλό του, αλλά η πυκνότητα των δηλώσεων με πολλά υπονοούμενα έχει αρχίσει να κουράζει».

Ενώ πρόσθεσε ο κ. Σκουρλέτης μιλώντας απαξιωτικά για τον πρώην υπουργό Αμυνας: «Οταν βλέπεις πολιτικό αρχηγό να κλαψουρίζει, αυτό σημαίνει ότι έχει χάσει την αυτοπεποίθηση του».


Να σημειωθεί οτι ο Πάνος Σκουρλέτης, στην ίδια συνέντευξη άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για εκλογές την Ανοιξη καθώς όπως είπε ο εκλογικός χρόνος δεν εξαρτάται μόνο από την κυβέρνηση καθώς είναι πολλές οι παράμετροι που τον διαμορφώνουν. Ο σχεδιασμός της κυβέρνησης είναι πάντως η εξάντληση της τετραετίας, δήλωσε.

Τοσουνίδης: Πριν από την ψήφιση του πρωτοκόλλου θα διαγράψουμε τον Παπαχριστόπουλο

«Με οποιοδήποτε κόστος θα υπηρετήσουμε αυτά που πιστεύουμε και υποσχεθήκαμε απέναντι στους Έλληνες. Οι κινήσεις μας θα είναι πολιτικές σε όλα τα επίπεδα, εντός και εκτός του κοινοβουλίου. Δεν σταματάμε τη δράση μας», ανέφερε μιλώντας στην ΕΡΤ1, ο εκπρόσωπος τύπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Θεόδωρος Τοσουνίδης, ο οποίος επεσήμανε: «Περιορίζονται δικαιώματα κοινοβουλευτικής ομάδας και δυσκολεύουν το έργο μας, αλλά το κίνημα των Ανεξάρτητων Ελλήνων είναι έξω στην κοινωνία».

Ο κ. Τοσουνίδης επιτέθηκε στον πρωθυπουργό λέγοντας ότι «δυστυχώς ο ΣΥΡΙΖΑ επέλεξε μία διαδρομή συγκυβέρνησης με εξαιρετικά αποτελέσματα προς όφελος του ελληνικού λαού, την οποία όμως παραβίασε και οδηγηθήκαμε σε αυτή την κρίση και σε ενέργειες και πράξεις που τραυματίζουν τον κοινοβουλευτισμό. Αυτοί που ηγούνται αυτών των ενεργειών έχουν την πρώτη ευθύνη».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ