Απίστευτη ληστεία στη Θεσσαλονίκη: Πρώτα τον έκλεψε υπό την απειλή όπλου, μετά του έδωσε το χέρι [βίντεο] - iefimerida.gr

Απίστευτη ληστεία στη Θεσσαλονίκη: Πρώτα τον έκλεψε υπό την απειλή όπλου, μετά του έδωσε το χέρι [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία... πρωτότυπη ληστεία σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης, σε ένα κατάστημα ψιλικών στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, ένας νεαρός Έλληνας εισέβαλε στο μαγαζί με τα ψιλικά και με την απειλή όπλου απέσπασε από τον υπάλληλο όλα τα χρήματα που περιείχε η ταμειακή μηχανή, αλλά και περισσότερα από 40 πακέτα τσιγάρα.

Ο δράστης μπήκε στο κατάστημα υποδυόμενος τον πελάτη. Στη συνέχεια στάθηκε μπροστά στο ταμείο και υπό την απειλή του όπλου τρομοκράτησε τον υπάλληλο και κατάφερε να αποσπάσει τα τσιγάρα και τα χρήματα που στο σύνολό τους ανέρχονται σε περίπου 1.000 ευρώ.

«Δεν είμαι εγώ ο κλέφτης…»

Το απίστευτο είναι πως ο ληστής, λίγο πριν φύγει από το κατάστημα, έδωσε το χέρι του στον υπάλληλο, λέγοντας του χαρακτηριστικά, σύμφωνα με τα λεγόμενα του τελευταίου, πως «δεν είμαι εγώ ο κλέφτης, η ανάγκη με έκανε, κλέφτες είναι οι πολιτικοί»!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ