Καμμένος: Πρωτοφανές κοινοβουλευτικό πραξικόπημα από την κυβέρνηση αχάριστων αποστατών - iefimerida.gr

Καμμένος: Πρωτοφανές κοινοβουλευτικό πραξικόπημα από την κυβέρνηση αχάριστων αποστατών

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με μια «πύρινη» ανάρτηση στο twitter, ο Πάνος Καμμένος κατηγορεί την «κυβέρνηση της αποστασίας των αχάριστων» κάνοντας λόγο για «πρωτοφανές κοινοβουλευτικό πραξικόπημα» και για «εθνική προδοσία της Μακεδονίας».

«Αύριο η τελευταία πράξη του πρωτοφανούς κοινοβουλευτικού πραξικοπήματος για τη Δημοκρατία μας, με Εθνική προδοσία της Μακεδονίας από την κυβέρνηση της αποστασίας των αχάριστων» έγραψε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.

Αύριο η τελευταία πράξη του πρωτοφανούς κοινοβουλευτικού πραξικοπήματος για τη Δημοκρατία μας, με Εθνική προδοσία της Μακεδονίας από την κυβέρνηση της αποστασίας των αχάριστων.

Ως προς την «εθνική προδοσία της Μακεδονίας» προφανώς αναφέρεται στην κύρωση από την Ολομέλεια, την Παρασκευή του πρωτοκόλλου εισδοχής της Βόρειας Μακεδονίας στο ΝΑΤΟ.

Για το «κοινοβουλευτικό πραξικόπημα» δεν είναι ξεκάθαρο ωστόσο αν εννοεί την απόρριψη της πρότασής του να περάσει με 180 ψήφους η κύρωση του Πρωτοκόλλου εισδοχής στο ΝΑΤΟ ή αν κάνει αναφορά στην απόπειρα διάλυσης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΛ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ