Η μητέρα του Ρονάλντο απαντά στην γυναίκα που κατηγορεί τον γιο της για βιασμό -«Δεν πήγες μαζί του για να παίξεις χαρτιά» - iefimerida.gr

Η μητέρα του Ρονάλντο απαντά στην γυναίκα που κατηγορεί τον γιο της για βιασμό -«Δεν πήγες μαζί του για να παίξεις χαρτιά»

ο Κριστιάνο Ρονάλντο με την μητέρα του/ Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θέση όσον αφορά τις καταγγελίες της Κάθριν Μαγιόρκα περί βιασμού από τον Κριστιάνο Ρονάλντο στο Λας Βέγκα το 2009 πήρε η μητέρα του ποδοσφαιριστή, Μαρία Ντολόρες.

Αν και η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης, ακόμη η υπόθεση απασχολεί τα διεθνή ΜΜΕ, μιας και η Μαγιόρκα αποκαλύπτει συνεχώς λεπτομέρειες από εκείνη την βραδιά.

O Ρονάλντο με την μητέρα του και τον γιο του

Η Μαρία Ντολόρες, λοιπόν, αποφάσισε να μιλήσει δημοσίως και φυσικά να υπερασπιστεί τον γιο της.

Λέγοντας πως έχει εμπιστοσύνη στον γιο της, η Ντολόρες λοιπόν δεν δίστασε να τα βάλει με την Κάθριν Μαγιόρκα όταν ρωτήθηκε για εκείνη κατά την διάρκεια παρουσίασης της σειράς προϊόντων με κρασί και λάδι.

 Η μητέρα του Ρονάλντο απαντά στην γυναίκα που κατηγορεί τον γιο της για βιασμό -«Δεν πήγες μαζί του για να παίξεις χαρτιά» | iefimerida.gr 1

«Έχω εμπιστοσύνη στο γιο μου για όλο αυτό που έγινε. Όταν εκείνη πήγε εκεί, δεν πήγε σίγουρα για να παίξουν χαρτιά. Ήταν εκεί για να κάνει κάτι. Ξέρω ποιος είναι ο γιος μου, αλλά δεν θέλω να μιλήσω άλλο για αυτό το ζήτημα», σχολίασε χαρακτηριστικά.

Φωτογραφίες: AP

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ