Νιόπλιας: «Δεν μπορώ να ζω μέσα στη μαλακία» - iefimerida.gr

Νιόπλιας: «Δεν μπορώ να ζω μέσα στη μαλακία»

Νίκος Νιόπλιας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δικαιωμένος από την απόφασή του να παραιτηθεί από την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού αφού μια και όπως τόνισε είχε προβλέψει τι θα επακολουθούσε δήλωσε ο Νίκος Νιόπλιας, ο οποίος τόνισε πως δεν μπορεί να ζει μέσα στην μαλακία.

«Για μένα είναι μία δικαίωση. Όταν είπα μετά το ματς με τον Εργοτέλη ότι θα παραιτηθώ έλεγαν ότι δεν άντεχα. Είδατε μετά τι έγινε. Στον Παναθηναϊκό πέρασα φοβερά χρόνια και ως παίκτης και ως προπονητής. Δεν μπορώ να ζω μέσα στη μαλακία. Με όλες τις προεκτάσεις. Με πολλές προεκτάσεις. Το ποδόσφαιρο είναι ωραίο. Έβλεπα που θα καταλήξει αυτή η κατάσταση. Όταν θα ζεις έτσι εκεί θα καταλήξεις. Στην Ελλάδα έχει ωραίο ποδόσφαιρο. Υπάρχουν πάρα πολλές δυνατότητες», είπε ο 47χρονος προπονητής στον «Sentra 103,3» για τα όσα συμβαίνουν τους τελευταίους μήνες στον Παναθηναϊκό.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ