Ελισάβετ Κωνσταντινίδου- Ταξιάρχης Χάνος: Το πρώην ζευγάρι μαζί στο θέατρο για χάρη της κόρης τους [εικόνες] - iefimerida.gr

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου- Ταξιάρχης Χάνος: Το πρώην ζευγάρι μαζί στο θέατρο για χάρη της κόρης τους [εικόνες]

Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου με την κόρη της/ Φωτογραφία: NDP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την μοναχοκόρη του μαζί στο θέατρο καμάρωσαν η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και ο Ταξιάρχης Χάνος.

Μπορεί το πρώην ζευγάρι ηθοποιών να έχουν ακολουθήσει χωριστούς δρόμους στην ζωή, αλλά δεν μπορούσαν να μην παρευρεθούν στην πρεμιέρα της παράστασης «Δον Κιχώτης», όπου και παίζει η κόρη τους, Μαρία Χάνου.

Χάνου-Σαμψαλάκης-Αναγνώστου-Αδαμαντίδης-Εσκενάζη

Συγκεκριμένα, η κόρη της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου μετά το ντεμπούτο της στην σειρά του Alpha «Μην αρχίζεις την μουρμούρα» είπε να δοκιμάσει και τις ικανότητές στο θεατρικό σανίδι.

Ετσι οι γονείς της ηθοποιού δεν θα μπορούσαν να μην βρεθούν στο νέο της επαγγελματικό της βήμα, να την καμαρώσουν και να ποζάρουν όλοι μαζί για μία αναμνηστική φωτογραφία.

H Ελισάβετ Κωνσταντινίδου με την κόρη της

Μάλιστα η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου πήρε και μία αγκαλιά την κόρη της μετά το τέλος της παράστασης λέγοντάς της συγχαρητήρια.

Επίσημη πρεμιέρα "Δον Κιχώτης"
.Χάνου-Σαμψαλάκης-Χάνος-Αναγνώστου-Αδαμαντίδης-Κωνσταντινίδου
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ