Ξεκαρδιστικό: Οταν μια ηλικιωμένη επιτέθηκε λεκτικά στον Φάνη Μουρατίδη, μέσα στην τράπεζα - iefimerida.gr

Ξεκαρδιστικό: Οταν μια ηλικιωμένη επιτέθηκε λεκτικά στον Φάνη Μουρατίδη, μέσα στην τράπεζα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για τα απίστευτα της δημοσιότητας και όσα αντιμετώπισε τον πρώτο καιρό που έγινε γνωστός μέσω της TV μίλησε ο Φάνης Μουρατίδης.

Συγκεκριμένα, μίλησε για την εποχή που εμφανιζόταν στο «Ετσι Ξαφνικά» του Mega. Μια σειρά που γνώρισε μεγάλη επιτυχία και στην οποία έκανε το τηλεοπτικό του ντεμπούτο ο γνωστός ηθοποιός.

«Δεν είχα αντιληφθεί τη δύναμη που είχε η τηλεόραση, μέχρι που κάποια στιγμή βρέθηκα τυχαία σε ένα μνημόσυνο. Δίπλα στο σπίτι που έμενα υπήρχε μια ταβέρνα που έκανε μνημόσυνα και, όπως μπαίνω για να πάρω φαγητό, ακούω κάτι ηλικιωμένες κυρίες να φωνάζουν ρυθμικά «έ-τσι ξα-φνι-κά», «έ-τσι ξα-φνι-κά»! Όπως θυμάμαι και άλλο ένα περιστατικό που επειδή στη σειρά υποδυόμουν έναν πολύ κακό τύπο που είχε βιάσει μια κοπέλα, με αναγνώρισε μια κυρία μεγάλης ηλικίας και μου είπε: «Θα έπρεπε να ντρέπεστε. Δεν σέβεστε την αξία της οικογένειας». Εγώ το αντιμετώπισα με χιούμορ, λέγοντάς της: «Έτσι είναι, όπως ακριβώς τα λέτε», με αποτέλεσμα να μου γυρίσει όλο αυτό μπούμερανγκ, διότι η κυρία, αντί να ηρεμήσει, δυνάμωσε τον τόνο της φωνής της και με έκανε ρόμπα σε όλη την τράπεζα (γελάει). Εκεί συνειδητοποίησα ότι μπορεί να έχεις παίξει υπέροχα πράγματα στο θέατρο και να μην συμβαίνει τίποτα και να κάνεις κάτι ελάχιστο στην τηλεόραση και να δημιουργήσει τέτοια εντύπωση που να μείνει για πάντα», είπε ο Φάνης Μουρατίδης μιλώντας στο Page 2, στο ένθετο της εφημερίδας «Νέα Σελιδα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Φάνης Μουρατίδης Ετσι Ξαφνικά MEGA
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ