Ολοι οι δύτες θα κάνουν βουτιές στην Κρήτη -Καταδυτικός παράδεισος με τεχνητούς υφάλους - iefimerida.gr

Ολοι οι δύτες θα κάνουν βουτιές στην Κρήτη -Καταδυτικός παράδεισος με τεχνητούς υφάλους

Δύτης στα γαλάζια νερά του Αιγαίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα πρωτοποριακό, για τα ελληνικά δεδομένα, πρόγραμμα θα υλοποιήσει το Ελληνικό Κέντρο Θαλάσσιων Ερευνών με στόχο να αναδείξει την Κρήτη σε κέντρο καταδυτικού τουρισμού.

Το πρόγραμμα έχει ως κύριο στόχο την προώθηση του καταδυτικού τουρισμού στη Περιφέρεια της Κρήτης αλλά και την ανάπτυξη και προστασία της θαλάσσιας βιοποικιλότητας. Ο σχεδιασμός περιλαμβάνει την ανάπτυξη υποθαλάσσιων «οάσεων» για καταδύσεις με την τοποθέτηση τεχνητών υφάλων.
Το υλικό κατασκευής των μονάδων ua είναι ειδικής σύνθεσης σκυρόδεμα ενώ οι τεχνητοί ύφαλοι θα τοποθετούνται στο βυθό σε συστάδες ώστε να υπάρχει εναρμόνιση με τη χάραξη καταδυτικών διαδρομών.
Διαβάστε στο economistas.gr όλες τις λεπτομέρειες του σχεδίου για την μετατροπή της Κρήτης σε παράδεισο για τους λάτρεις των καταδύσεων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ