Σάλος με το αβυσσαλέο ντεκολτέ Βραζιλιάνας πολιτικού σε ορκωμοσία [εικόνες] - iefimerida.gr

Σάλος με το αβυσσαλέο ντεκολτέ Βραζιλιάνας πολιτικού σε ορκωμοσία [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Ανα Πάουλα ντα Σίλβα εξελέγη πρόσφατα στην Νομοθετική Συνέλευση της πολιτείας Σάντα Καταρίνα στην Βραζιλία και την πρώτη της ημέρα στο νέο της πόστο, είπε να μείνει σε όλους αξέχαστη.

Η Παουλίνα, όπως την αποκαλούν οι φίλοι της, εμφανίστηκε με ένα αβυσσαλέο ντεκολτέ και στενό κατακόκκινο outfit το οποίο αναδείκνυε τις καμπύλες της.

Santa Catarina state lawmaker Paulinha was heavily attacked on social media due to the cleavage she wore when she took office last Friday. 6,300 comments were posted on Facebook, mostly misogynist. She stated she'll keep on wearing what she feels like. pic.twitter.com/ReYUZxSZ1Q

Η εμφάνιση της πολιτικού στην ορκωμοσία της Νομοθετικής Συνέλευσης προκάλεσε ποικίλα σχόλια. Ορισμένες αναρτήσεις έκαναν λόγο για άνοδο της θερμοκρασίας στην αίθουσα, ενώ σχολίαζαν την σέξι εμφάνιση της Παουλίνα. Ωστόσο, υπήρξαν και ακραία σχόλια και σεξιστικές αναρτήσεις. Μάλιστα, κάποιοι χρήστες την αποκάλεσαν «πόρνη».

Η Ανα Πάουλα ντα Σίλβα επέλεξε ένα κατακόκκινο σύνολο για την τελετή ορκωμοσίας
Το αβυσσαλέο της ντεκολτέ δεν πέρασε απαρατήρητο

Η ντα Σίλβα, αφήνοντας μερικές ημέρες να περάσουν και να καταλαγιάσει ο θόρυβος, πέρασε στην αντεπίθεση, δείχνοντας πως δεν αφήνει τέτοιες προσβλητικές κινήσεις αναπάντητες.

«Νόμιζα ότι το κόκκινο χρώμα θα ήταν εκείνο που θα συζητιόταν, όμως τελικά εστίασαν στο ντεκολτέ μου. Ο τρόπος που ντύνομαι είναι δικό μου πρόβλημα. Οι γυναίκες έχουν στήθος, και το δικό μου ήταν πάντοτε μεγάλο. Δεν θα γίνω μια διαφορετική γυναίκα επειδή με εξέλεξε ο λαός ως μέλος της Συνέλευσης», είπε σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό και πρόσθεσε, στέλνοντας σαφές μήνυμα: «Οι γυναίκες είναι πια κομμάτι της πολιτικής σκηνής και η κοινωνία πρέπει να το συνηθίσει. Υπάρχουν πολύ πιο σημαντικά πράγματα για να συζητήσουμε με τους συναδέλφους μου».

Οι χρήστες του Twitter δεν άφησαν ασχολίαστο το outfit της
Ορισμένοι χρήστες έκαναν σεξιστικά σχόλια και εκείνη τους απάντησε
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ