«Κατάρα στους εχθρούς του Πούτιν» -Μάγισσες έκαναν τελετή! [βίντεο] - iefimerida.gr

«Κατάρα στους εχθρούς του Πούτιν» -Μάγισσες έκαναν τελετή! [βίντεο]

Οι μάγισσες σχημάτισαν έναν «κύκλο δύναμης» υπέρ του Βλαντίμιρ Πούτιν (Φωτογραφία: YouTube)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τελετή για την... ενδυνάμωση του Βλαντίμιρ Πούτιν έκαναν σε έπαυλη της Μόσχας Ρωσίδες μάγισσες καλώντας τις «υπερφυσικές δυνάμεις» να δώσουν ισχύ στην πατρίδα τους και στον 66χρονο πρόεδρο της χώρας.

Σε μια σκηνή βγαλμένη θαρρείς από θρίλερ δεκάδες αυτοαποκαλούμενες μάγισσες φορώντας μαύρους μανδύες με κουκούλες σχημάτισαν έναν «κύκλο της δύναμης» και διάβασαν ξόρκια σε μια προσπάθεια να στηρίξουν τον ισχυρό άνδρα του Κρεμλίνου και να τον βοηθήσουν να νικήσει τους εχθρούς του.

«Μαζευτήκαμε εδώ για να κάνουμε τον κόσμο καλύτερο μέσω της Ρωσίας», είπε η επικεφαλής της σύναξης των μαγισσών Αλιόνα Πολιν.

Μπορεί ο Πούτιν να είναι από τους ισχυρότερους ηγέτες, αλλά οι μάγισσες θεώρησαν ότι χρειάζεται λίγη... έξτρα στήριξη (Βίντεο: YouTube)

Από την τελετή δεν έλειψαν φυσικά και οι... κατάρες, που εξαπέλυσαν οι «μάγισσες» στους εχθρούς της Ρωσίας: «Ανάσανε μάνα-Γη κι αγκάλιασε από παντού τη Ρωσία. Ω, αρχέγονη δύναμη, επέστρεψε στην άβυσσο όσους θέλουν το κακό της χώρας. Ας εγερθεί η Ρωσία κι ας απομακρυνθεί από τη θλίψη και τη φτώχεια κι είθε οι μέρες που έρχονται να ανοίξει τις πύλες της ευτυχίας για τη Ρωσία».

Τώρα, αν θα πιάσουν τα μάγια, είναι άλλο θέμα...

Σύμφωνα με επίσημα κρατικά στοιχεία περίπου 800.000 άνθρωποι στη Ρωσία έβγαζαν το 2017 τα προς το ζην ως μέντιουμ, μάγοι και χαρτορίχτρες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ