Game of Thrones: Οι πρώτες φωτογραφίες της 8ης σεζόν -Ποιος απουσιάζει; [εικόνες] - iefimerida.gr

Game of Thrones: Οι πρώτες φωτογραφίες της 8ης σεζόν -Ποιος απουσιάζει; [εικόνες]

Game of Thrones: Οι πρώτες φωτογραφίες της 8ης σεζόν(Φωτογραφία: HBO)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα και η μουσική των τίτλων αρχής σιγομουρμουρίζεται, το Game of Thrones κάνει πρεμιέρα στις 14 Απριλίου και οι φαν ανυπομονούν.

Η όγδοη σεζόν αποτελείται από 6 επεισόδια και οι φήμες θέλουν να είναι τα πιο δυνατά και τα πιο... ματωμένα.

Την ώρα, λοιπόν, που τα σενάρια οργιάζουν, το HBO δίνει στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες, κορυφώνοντας την αγωνία.

Ντενέρις και Τζον Σνόου

Η αλήθεια είναι πως πρόκειται για πορτρέτα των πρωταγωνιστών που δεν προδίδουν κάποια εξέλιξη, ωστόσο, κάποιος λείπει. «Πού είναι ο Τόρμουντ;», αναρωτιούνται οι φαν. Ο Τόρμουντ αγνοείται από το φινάλε της έβδομης σεζόν και τα σενάρια για την τύχη του είναι πολλά. Ωστόσο, φαίνεται οι παραγωγοί να μην αποκάλυψαν επίτηδες φωτογραφία. Δεν γίνεται, άλλωστε, να μην δούμε ποτέ το ειδύλλιο ανάμεσα σε εκείνον και την Brienne να εξελίσσεται.

Πάντως τα στοιχήματα θέλουν και τους δύο να πεθαίνουν. Τις περισσότερες πιθανότητες για να πεθάνει στην τελευταία σεζόν συγκεντρώνει η Γιάρα Γκρέιτζοϊ, που έχει απαχθεί από τον Γιούρον.

Στη λίστα ακολουθούν, ο Θίον Γκρέιτζοϊ, το «Βουνό», ο Γιούρον Γκρέιτζοϊ, ο «άγριος» Τόρμουντ, ο Μπρον, το «Κυνηγόσκυλο» (Hound), ο Τζόρα Μόρμοντ -πιστός ακόλουθος της Ντενέρις, ο Ντέιβος Σίγουερθ και η Μπριέν

Η Σέρσει
Ο Σαμ
Ο Μπραν
Η Σέρσει
Η Μπριέν
Η Ντενέρις
Ο Τύριον
Ο Τζον Σνόου
Ο Βάρυς
Η Σάνσα
Ο Τζέιμι
Η Αρια
Ο Ντέιβος Σίγουορθ
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ