Η Εύα Μπάση του My Style Rocks αποκάλυψε ότι έχει πει ψέμα για την ηλικία της - iefimerida.gr

Η Εύα Μπάση του My Style Rocks αποκάλυψε ότι έχει πει ψέμα για την ηλικία της

Εύα Μπάση
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Εύα Μπάση έγινε γνωστή μέσα από το My Style Rocks αλλά το είχε επιχειρήσει πολλάκις και στο παρελθόν.

Η πρώτη της απόπειρα ήταν στα Playmate του 2003. Τότε δήλωνε 19 ετών.

Και κάπως έτσι, ευλόγως, άρχισαν να αναρωτιούνται πόσο χρονών είναι η Εύα Μπάση. Με βάση τα όσα ισχυρίζεται χρήστρια του Instagram η Μπάση είχε δηλώσει στο My Style Rocks ότι είναι 26 ετών (η ίδια το διαψεύδει). Και αναρωτιέται η εν λόγω χρήστρια του Instagram: Πώς είναι δυνατόν το 2003 η Εύα Μπάση να ήταν 19 το 2003 και σήμερα 26; Δεν βγαίνει. Σήμερα είναι 35, έγραφε στο story της στο Ιnstagram.

Επί της ηλικίας της λοιπόν, τοποθετήθηκε η ίδια η Εύα Μπάση χθες, καλεσμένη της Ελεονώρας Μελέτη. Διέψευσε ότι είχε πει στο My Style Rocks ότι είναι 26 ετών, δεν αποκάλυψε την ηλικία της αλλά αποκάλυψε, την ίδια ώρα, ότι έχει πει ένα ψεματάκι. Οχι τώρα, αλλά το μακρινό 2003. Είχε δηλώσει κάτι... παραπάνω, λέει, για να μπορέσει να συμμετέχει στα Playmate.

«Μιας και είπες ότι δεν είναι σωστό και ωραίο να ρωτάς μια γυναίκα την ηλικία της… Εκτός και αν η ίδια θέλει να τοποθετηθεί πάνω σε αυτό. Εγώ δεν έχω πει την ηλικία μου. Δεν ξέρω η συγκεκριμένη κοπέλα, τι όνειρό είδε και είπε πως έχω πει πως είμαι 26 ετών. Ποιος ο καημός της τελικά αν εγώ είμαι 26, 36 ή 50. Είχα δηλώσει ηλικία, αλλά όταν είμαστε μικρές θέλουμε να δείχνουμε πιο μεγάλες και το αντίθετο. Χάριν της χαζομάρας της ηλικίας μου, είχα πει λίγο παραπάνω για να λάβω μέρος. Όσο πιο μεγάλη δήλωνες, τόσο πιο εύκολο ήταν να μπεις. Θα βάλω εδώ μία τελεία γιατί δεν θέλω να πω περισσότερες λεπτομέρειες. Ήμουν πολύ μικρή», είπε χαρακτηριστικά η Εύα Μπάση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ