Οι φωτογραφίες που δείχνουν ότι Κάρλα Μπρούνι και Μπέλα Χαντίντ μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό [εικόνες] - iefimerida.gr

Οι φωτογραφίες που δείχνουν ότι Κάρλα Μπρούνι και Μπέλα Χαντίντ μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό [εικόνες]

Κάρλα Μπρούνι και Μπέλα Χαντίντ. Φωτογραφία: Instagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η 22χρονη Μπέλα Χαντίντ και η 51χρονη Κάρλα Μπρούνι γεννήθηκαν με τρεις δεκαετίες διαφορά και πάνω από 4.000 χιλιόμετρα μακριά η μία από την άλλη, αλλά οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ορκίζονται πως θα μπορούσαν να είναι αδερφές.

Οι συγκρίσεις των φωτογραφιών με την μία δίπλα στην άλλη δείχνουν τις εκπληκτικές φυσικές ομοιότητες μεταξύ των δύο μοντέλων, ιδιαίτερα όταν η Κάρλα απεικονίζεται στην ηλικία των 20 και 30 ετών. Από τις μύτες, τα χείλη και τα ζυγωματικά, οι δύο αυτές γυναίκες σίγουρα έχουν πολλά περισσότερα κοινά από την κοινή σταδιοδρομία τους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Carla Bruni and Bella Hadid

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη WELCOME TO REALITY (@celebface) στις 6 Φεβ, 2019 στις 6:35 πμ PST

Ο λογαριασμός στο Instagram @celebface επεσήμανες τις ομοιότητές τους, επιλέγοντας φωτογραφίες με τα δύο μοντέλα να ποζάρουν με τον ίδιο τρόπο.

Το Harper’s Bazaar Αυστραλίας τις αποκάλεσε «δίδυμες»

Και το celebface δεν είναι το πρώτο που το παρατηρεί. Το Harper’s Bazaar Αυστραλίας τις αποκάλεσε «δίδυμες», το Elle UK ανέφερε πως η «παράξενη ομοιότητα» τους «μας τρέλανε» ενώ το περιοδικό W αστειεύτηκε με τις πιθανές θεωρίες συνωμοσίας πως στην πραγματικότητα είναι το ίδιο άτομο.

Ακόμη και η ίδια η Κάρλα Μπρούνι αναγνώρισε πως μοιάζουν πολύ. Τον Μάιο του περασμένου έτους, οι δύο αυτές γυναίκες παραβρέθηκαν στο σόου Fashion for Relief κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών και συναντήθηκαν. Κι όπως ήταν λογικό φωτογραφήθηκαν μαζί.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Do I have a hidden daughter? ❤️ @bellahadid

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Carla Bruni (@carlabruniofficial) στις 13 Μάι, 2018 στις 2:42 μμ PDT

Η Κάρλα Μπρούνι πόσταρε μια selfie τους στον λογαριασμό της στο Instagram με την λεζάντα: «Μήπως έχω μια κρυφή κόρη;». «Ουάου, πάντα πίστευα πως η Μπέλα σου μοιάζει, αλλά δεν μπορείς να φανταστείς πόσο, μέχρι να δεις την μία δίπλα στην άλλη» έγραψε κάποιος. «Είναι απίστευτο» πρόσθεσε.

Και τον Δεκέμβριο του 2018, η Μπέλα τρέλανε τους οπαδούς της, όταν μοιράστηκε κι αυτή μια φωτογραφία της Κάρλα που είχε τραβήξει ο Χαβιέ Βαλχόνρατ για την Vogue Italia το 1996.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Carla, Vogue Italia 1996

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη (@bellahadid) στις 13 Δεκ, 2018 στις 9:11 μμ PST

Η ανάρτηση προκάλεσε σύγχυση στους φίλους της με την Χάϊλι Μπίπερ να σχολιάζει: «Σταμάτα να αστειεύεσαι Μπέλα, αυτή είσαι εσύ».

«Στην πραγματικότητα είσαι πολύ καλύτερη από εμένα, αγαπητή μου» απάντησε η Κάρλα Μπρούνι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ