Κύπελλο Ελλάδος: Πρώτη «μάχη» για Χιμένεθ στο Ατρόμητος-ΑΕΚ - iefimerida.gr

Κύπελλο Ελλάδος: Πρώτη «μάχη» για Χιμένεθ στο Ατρόμητος-ΑΕΚ

Κουλούρης εναντίον Σιμόες
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

H πρώτη μέρα της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος ολοκληρώνεται σήμερα με τις αναμετρήσεις Αστέρας Τρίπολης-Εργοτέλης και Ατρόμητος-ΑΕΚ.

Χθες, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ απέτυχαν να επιβεβαιώσουν τον τίτλο του φαβορί στο πρώτο τους ματς με Λαμία και Πανιώνιο αντίστοιχα. Ωστόσο, όπως και να 'χει, είναι τα φαβορί για την πρόκριση στους «4».

Σμερα, ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται τον Εργοτέλη (17:00, Cosmote Sport 2) και θέλει να κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης. Οι Αρκάδες δεν διανύουν καλή περίοδο στο πρωτάθλημα και το Κύπελλο είναι ο μεγάλος στόχος. Ο Γιώργος Παράσχος δεν υπολογίζει στον Μουνάφο για τον επόμενο σχεδόν έναν μήνα, ενώ εκτός είναι και οι Πασαλίδης, Αραβίδης.

Στο Περιστέρι, ο Ατρόμητος υποδέχεται την ΑΕΚ (19:30, Cosmote Sport 1), στο ματς με το μεγαλύτερο, θεωρητικά, ενδιαφέρον στη φάση των «8». Ο Κάναντι θέλει η ομάδα του να πάρει το ματς και να αποκτήσει προβάδισμα ενόψει της δύσκολης ρεβάνς του ΟΑΚΑ. Η «Ένωση» πηγαίνει στο Περιστέρι με τον Χιμένεθ να αντικαθιστά τον Ουζουνίδη και τον Σιμόες στην αποστολή της ύστερα από πολύ καιρό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ