Survivor 3: Αρχισαν τους καβγάδες οι Τούρκοι -Σαρωτική νίκη για τους Ελληνες και πανηγύρια [βίντεο]

Η τουρκική ομάδα του Survivor εκτός από δυνατή φαίνεται πως είναι και πολύ γκρινιάρα.

Για ακόμη μία φορά, οι Τούρκοι άρχισαν να τσακώνονται μεταξύ τους και να κατηγορούν ο ένας τον άλλον, δημιουργώντας ένταση στην παραλία τους.

Ο καβγάς ξέσπασε μεταξύ τους Χικμέτ και της Μελίσα, με τον παίκτη να εκνευρίζεται με τη συμπεριφορά της συμπαίκτριάς του, υποστηρίζοντας πως είναι προσβλητική. Ο Χικμέτ είπε ότι η Μελίσα έκανε αρνητικά σχόλια για την αγωνιστικότητά του. Οι τόνοι άρχισαν να ανεβαίνουν μεταξύ τους, φέρνοντας σε αμηχανία τους υπόλοιπους.

Οι νέοι παίκτες

Λίγο πριν τον αγώνα επάθλου, ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε στις ομάδες πως δύο νέοι παίκτες έφτασαν στον Αγιο Δομίνικο. Για την ελληνική ομάδα είναι ο Βασίλης Σίμος και για την τουρκική ο Ερντέμ. Ο Σίμος δήλωσε συμμετοχή στο Survivor γιατί πιστεύει ότι δεν υπάρχει δυσκολία που δεν μπορεί να αντιμετωπίσει.

Ο παρουσιαστής αποκάλυψε, δε, ότι σύντομα θα μπει κι άλλος παίκτης, ο οποίος θα αντικαταστήσει τον Δημήτρη Μαργαρίτη που αποχώρησε λόγω τραυματισμού.

Σαρωτική νίκη για την ελληνική ομάδα

Μετά τις ήττες, η ελληνική ομάδα φαίνεται πως το έβαλε πείσμα να κερδίσει τους Τούρκους και τα κατάφερε.

Στον αγώνα επάθλου της Τετάρτης, οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν σε ζευγάρια σε έναν δύσκολο στίβο μάχης.

Η ελληνική ομάδα δεν άφησε περιθώρια στην τουρκική και έδειξε από την αρχή πως ήρθε να πάρει τη νίκη. Οι Ελληνες διέλυσαν τους Τούρκους με 5-0 και άρχισαν να πανηγυρίζουν έξαλλα, φωνάζοντας: «Ελλάς ολέ, δεν σταματώ τα τραγουδώ ποτέ».

Ως νικητές πήραν το έπαθλο με τις προμήθειες μιας ολόκληρης εβδομάδας, ενώ οι ηττημένοι έλαβαν μόνο το 1/3 αυτών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ