Survivor 3: Αρχισαν τους καβγάδες οι Τούρκοι -Σαρωτική νίκη για τους Ελληνες και πανηγύρια [βίντεο] - iefimerida.gr

Survivor 3: Αρχισαν τους καβγάδες οι Τούρκοι -Σαρωτική νίκη για τους Ελληνες και πανηγύρια [βίντεο]

Survivor 3 (Φωτογραφία: Facebook)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η τουρκική ομάδα του Survivor εκτός από δυνατή φαίνεται πως είναι και πολύ γκρινιάρα.

Για ακόμη μία φορά, οι Τούρκοι άρχισαν να τσακώνονται μεταξύ τους και να κατηγορούν ο ένας τον άλλον, δημιουργώντας ένταση στην παραλία τους.

Ο καβγάς ξέσπασε μεταξύ τους Χικμέτ και της Μελίσα, με τον παίκτη να εκνευρίζεται με τη συμπεριφορά της συμπαίκτριάς του, υποστηρίζοντας πως είναι προσβλητική. Ο Χικμέτ είπε ότι η Μελίσα έκανε αρνητικά σχόλια για την αγωνιστικότητά του. Οι τόνοι άρχισαν να ανεβαίνουν μεταξύ τους, φέρνοντας σε αμηχανία τους υπόλοιπους.

Οι νέοι παίκτες

Λίγο πριν τον αγώνα επάθλου, ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε στις ομάδες πως δύο νέοι παίκτες έφτασαν στον Αγιο Δομίνικο. Για την ελληνική ομάδα είναι ο Βασίλης Σίμος και για την τουρκική ο Ερντέμ. Ο Σίμος δήλωσε συμμετοχή στο Survivor γιατί πιστεύει ότι δεν υπάρχει δυσκολία που δεν μπορεί να αντιμετωπίσει.

Ο παρουσιαστής αποκάλυψε, δε, ότι σύντομα θα μπει κι άλλος παίκτης, ο οποίος θα αντικαταστήσει τον Δημήτρη Μαργαρίτη που αποχώρησε λόγω τραυματισμού.

Σαρωτική νίκη για την ελληνική ομάδα

Μετά τις ήττες, η ελληνική ομάδα φαίνεται πως το έβαλε πείσμα να κερδίσει τους Τούρκους και τα κατάφερε.

Στον αγώνα επάθλου της Τετάρτης, οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν σε ζευγάρια σε έναν δύσκολο στίβο μάχης.

Η ελληνική ομάδα δεν άφησε περιθώρια στην τουρκική και έδειξε από την αρχή πως ήρθε να πάρει τη νίκη. Οι Ελληνες διέλυσαν τους Τούρκους με 5-0 και άρχισαν να πανηγυρίζουν έξαλλα, φωνάζοντας: «Ελλάς ολέ, δεν σταματώ τα τραγουδώ ποτέ».

Ως νικητές πήραν το έπαθλο με τις προμήθειες μιας ολόκληρης εβδομάδας, ενώ οι ηττημένοι έλαβαν μόνο το 1/3 αυτών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ