Ποια τραγουδίστρια δεν κρατήθηκε και έκανε την ανάγκη της στο δρόμο; [εικόνα] - iefimerida.gr

Ποια τραγουδίστρια δεν κρατήθηκε και έκανε την ανάγκη της στο δρόμο; [εικόνα]

Ποια τραγουδίστρια δεν κρατήθηκε και έκανε την ανάγκη της δημοσίως; [εικόνα]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Βρισκόταν καθ' οδόν για το σπίτι της και η κίνηση ήταν τραγική... Οταν ένοιωσε ότι δεν μπορούσε να... συγκρατηθεί άλλο κατέβηκε από το αυτοκίνητό της και έκανε την ανάγκη της καταμεσής του δρόμου. Το εκπληκτικό είναι απαθανάτισε το γεγονός και το ανέβασε και στο twitter!

Ο λόγος για τη διάσημη, εκκεντρική τραγουδίστρια Ke$ha, η οποία και κατά το παρελθόν έχει απασχολήσει όχι μόνο με την εκκεντρική της εμφάνιση, αλλά γενικότερα με την εκκεντρική της συμπεριφορά.

Μάλιστα η φωτογραφία που ανάρτησε στο twitter συνοδευόταν και από το σχόλιο «Κάνω πι-πι στο δρόμο. Πω, πω, έλα να με πάρεις, αν μπορείς».

Πολύ πρόσφατα είχε ξανακάνει κάτι ανάλογο όταν, όπως η ίδια ισχυρίστηκε, «αναγκάστηκε» να κάνει την ανάγκη της στο νιπτήρα ενός μαγαζιού γιατί οι τουαλέτες ήταν κατειλημμένες.

«Πρέπει να έχεις αρχίδια, κι εγώ έχω πολύ μεγαλύτερα απ' ότι έχουν κάποιοι άντρες. Δεν φοβάμαι να ξεπερνάω συνεχώς τα όρια. Εξάλλου αυτό είναι το τίμημα για να γίνει κανείς διάσημος», είχε δηλώσει η Ke$ha κατά το παρελθόν.Φαίνεται ότι αυτή είναι η δική της φιλοσοφία ζωής και φροντίζει να το αποδεικνύει με κάθε τρόπο...

Ποια τραγουδίστρια δεν κρατήθηκε και έκανε την ανάγκη της στο δρόμο; [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ