Μέγαρα: «Μπούκαραν» σε τράπεζα με ΙΧ και φόρτωσαν το ΑΤΜ - iefimerida.gr

Μέγαρα: «Μπούκαραν» σε τράπεζα με ΙΧ και φόρτωσαν το ΑΤΜ

Η διαλυμένη πρόσοψη της τράπεζας από την οποία οι δράστες έσυραν το ΑΤΜ / Φωτογραφία: iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Χολιγουντιανή» έφοδο σε τραπεζικό υποκατάστημα των Μεγάρων, επί της 28ης Οκτωβρίου, πραγματοποίησαν τα ξημερώματα της Πέμπτης, τρεις άγνωστοι κακοποιοί.

Οι δράστες, σύμφωνα με την αστυνομία, «σήκωσαν» ένα ολόκληρο μηχάνημα αυτόματων συναλλαγών -πρόκειται για τα αναβαθμισμένα «ΑΤΜ» που βρίσκονται εντός καταστήματος- και διέφυγαν χωρίς να γίνουν αντιληπτοί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο συγκεκριμένο υποκατάστημα δεν υπάρχουν «εμπόδια» (κολονάκια) που να το χωρίζουν από τον δρόμο, με συνέπεια οι κακοποιοί να επιταχύνουν με το όχημά τους και να το... καρφώσουν στην πρόσοψη της τράπεζας!

To χάος που άφησαν πίσω τους οι κακοποιοί / Φωτογραφία: iefimerida.gr

Μόλις μπήκαν στον χώρο, σήκωσαν το μηχάνημα εξυπηρέτησης κοινού -που δεν είναι... εντοιχισμένο- , το έδεσαν στο αυτοκίνητο και το έσυραν στο εξωτερικό της τράπεζας.

Αμέσως μετά το φόρτωσαν σε δεύτερο όχημα που είχαν μαζί τους και διέφυγαν.

Οι αστυνομικοί ερευνούν το υλικό από το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας, ενώ εξετάζουν τους χώρους της τράπεζας για τυχόν δακτυλικά αποτυπώματα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΤΜ τράπεζα κλέφτες κακοποιοί Μέγαρα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ