Εμιλιάνο Σάλα: H ομάδα αναζήτησης ανέσυρε ένα πτώμα από τα συντρίμμια του αεροσκάφους - iefimerida.gr

Εμιλιάνο Σάλα: H ομάδα αναζήτησης ανέσυρε ένα πτώμα από τα συντρίμμια του αεροσκάφους

Φωτογραφία AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του Εμιλιάνο Σάλα και του πιλότου, δύο εβδομάδες μετά τη μοιραία πτώση του αεροσκάφους στα Νησιά της Μάγχης, στο οποίο είχε επιβιβαστεί ο Αργεντινός στράικερ που είχε πάρει μεταγραφή από τη Ναντ στην Κάρντιφ.

Όπως έγινε γνωστό πριν λίγο, η ομάδα αναζήτησης ανέσυρε στην επιφάνεια ένα σώμα «με όσο το δυνατόν αξιοπρεπή τρόπο, κάτω από δύσκολες συνθήκες», σύμφωνα με το αρμόδιο τμήμα διερεύνησης αεροπορικών ατυχημάτων.

Μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχει γνωστοποιηθεί για το αν η σορός που ανασύρθηκε είναι του Εμιλιάνο Σάλα ή του πιλότου.

Ο 28χρονος Σάλα ταξίδευε από τη Νάντη της δυτικής Γαλλίας προς τη Βρετανία την 21η Ιανουαρίου για να κάνει το ντεμπούτο του στην Πρέμιερ Λιγκ με την Κάρντιφ Σίτι όταν το αεροπλάνο του εξαφανίστηκε από τα ραντάρ ενώ πετούσε πάνω από το στενό της Μάγχης. Το αεροσκάφος βρέθηκε στον βυθό την Κυριακή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ