Παραίτηση- βόμβα της Σοφίας Μουτίδου από το «Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή» -Ολο το παρασκήνιο [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Παραίτηση- βόμβα της Σοφίας Μουτίδου από το «Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή» -Ολο το παρασκήνιο [εικόνες & βίντεο]

Σοφία Μουτίδου/ Φωτογραφία: NDP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά την αποχώρηση του Ευθύμη Ζησάκη από την παράσταση Toc Toc, ακόμη μία αποχώρηση- βόμβα εν μέσω της χρονιάς έρχεται να «ταράξει τα νερά» στον χώρο του θεάτρου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου», η ηθοποιος που παραιτήθηκε είναι η Σοφία Μουτίδου, η οποία δεν θα βρίσκεται πια στην παράσταση όπου πρωταγωνιστούσε, το έργο «Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή».

Ο άνθρωπος μάλιστα που θα την αντικαταστήσει είναι άνδρας και συγκεκριμένα είναι ο Παντελής Καναράκης.

Η Σοφία Μουτίδου στην παράσταση «Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή».

«Έχουμε νέα αποχώρηση βόμβα, αυτή την φορά από παράσταση που ήδη παίζεται. Η Σοφία Μουτίδου πλέον δεν είναι στην παράσταση «Μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή», από απόψε θα βλέπουμε στον ρόλο της τον Παντελή Καναράκη. Ο οποίος βέβαια έχει παίξει στην συγκεκριμένη παράσταση αλλά σε άλλο ρόλο», ανέφερε ο δημοσιογράφος στην πρωινή εκπομπή.

Οι φήμες θέλουν την ηθοποιό να έχει τσακωθεί με τον θεατρικό επιχειρηματία, αφού δεν θα κάνει στο ίδιο θέατρο την δική της παράσταση που ετοιμάζει και θα προβάλλονταν τις ενδιάμεσες μέρες από την παράσταση «Μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή», δηλαδή κάθε Δευτέρα και Τρίτη.

 Παραίτηση- βόμβα της Σοφίας Μουτίδου από το «Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή» -Ολο το παρασκήνιο [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 1

Πάντως η Σοφία Μουτίδου μίλησε με τον δημοσιογράφο της εκπομπής και ανέφερε πως η κόντρα αυτή δεν ισχύει και πως σύντομα όλα θα «έρθουν στο φως».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι σχέσεις της Σοφίας Μουτίδου με τον Αλέξανδρο Ρήγα που υπογράφει την επιτυχημένη παράσταση παραμένουν άριστες, αφού είναι και κουμπάροι.\

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ