Οι μεγάλοι έρωτες στον κλάδο της τεχνολογίας - iefimerida.gr

Οι μεγάλοι έρωτες στον κλάδο της τεχνολογίας

Φωτογραφία: AΡ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αλλοι γνωρίστηκαν στα νιάτα τους σε κάποιο σχολείο ή πανεπιστήμιο και άλλοι αρκετά χρόνια αργότερα στον χώρο εργασίας.

Εχουν όμως όλοι τους ένα κοινό - κρατάνε στα χέρια τους μερικές από τους τεχνολογικούς κολοσσούς και τις πιο δημοφιλείς online υπηρεσίες που αποτελούν μέρος της καθημερινότητας για δισεκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον πλανήτη. Τα ζευγάρια της ψηφιακής βιομηχανίας ήταν μέχρι πρότινος γνωστά στους φανατικούς των Internet αλλά σιγά σιγά γίνονται μέρος του σύγχρονου lifestyle, όπως ακριβώς συμβαίνει εδώ και χρόνια με τους αστέρες του Χόλιγουντ ή τους αστέρες διαφόρων αθλημάτων. Μάλιστα, σε μία τουλάχιστον περίπτωση ο κόσμος του αθλητισμού και ο κόσμος της τεχνολογίας έχουν... εκπροσώπηση κάτω από την ίδια στέγη.

Δείτε αναλυτικά στο economistas.gr τα ισχυρά ζευγάρια της ψηφιακής τεχνολογίας και ποιο ζευγάρι-έκπληξη συνδυάζει τα social media με το... τένις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ζευγάρια κλάδος Τεχνολογία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ