Προσοχή: Ο ΕΟΦ ανακαλεί γνωστό αποσυμφορητικό μύτης - iefimerida.gr

Προσοχή: Ο ΕΟΦ ανακαλεί γνωστό αποσυμφορητικό μύτης

Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΟΦ) - Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ανάκληση των παρτίδων F145060A και F149040A του φαρμακευτικού προϊόντος HEXARHINAL,NASAL SPRAY HA 0.1%(1MG/ML) 10 ML με ημερομηνία λήξης 09/2020 και 10/2020 αντίστοιχα, ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων.

«Η παρούσα απόφαση εκδίδεται στα πλαίσια της προστασίας της δημόσιας υγείας και είναι προληπτική, δεδομένου ότι οι εν λόγω παρτίδες είναι σύμφωνες με τις προδιαγραφές του προϊόντος», αναφέρει η ανακοίνωση και συνεχίζει: «Ο Κ.Α.Κ. JOHNSON & JOHNSON ΕΛΛΑΣ αποφάσισε την ανάκληση λόγω αποτελεσμάτων εκτός προδιαγραφών σε μεταγενέστερες παρτίδες. Η εταιρεία JOHNSON & JOHNSON ΕΛΛΑΣ., ως κάτοχος άδειας κυκλοφορίας του προϊόντος στην Ελλάδα, οφείλει να επικοινωνήσει άμεσα με τους πελάτες της, προκειμένου να το αποσύρουν από την αγορά. Τα παραστατικά της ανάκλησης πρέπει να τηρούνται για διάστημα τουλάχιστον πέντε ετών και να τίθενται υπόψη του ΕΟΦ, εφόσον ζητηθούν».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ