Ηράκλειο: Πανικός από καπνό στους κινητήρες αεροσκάφους -Λόγω αφρικανικής σκόνης - iefimerida.gr

Ηράκλειο: Πανικός από καπνό στους κινητήρες αεροσκάφους -Λόγω αφρικανικής σκόνης

Αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» (Φωτογραφία: ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αναστάτωση προκλήθηκε το πρωί της Τετάρτης, κατά τη διάρκεια της πτήσης που έκανε το δρομολόγιο από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» προς το «Νίκος Καζαντζάκης».

Σύμφωνα με το flashnews.gr, το αεροπλάνο, μόλις προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου Κρήτης, εμφάνισε πυκνούς καπνούς στον έναν κινητήρα του. Αμέσως ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική και ένα όχημα πλησίασε το αεροπλάνο, όπου διαπιστώθηκε ότι οι καπνοί προκλήθηκαν λόγω της μεγάλης συσσώρευσης αφρικανικής σκόνης.

Μόλις ολοκληρώθηκε ο έλεγχος και διαπιστώθηκε πως δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα, το αεροπλάνο αναχώρησε από το αεροδρόμιο Ηρακλείου για το ταξίδι της επιστροφής στην Αθήνα.

Την ίδια στιγμή, η υψηλή συγκέντρωση αφρικανικής σκόνης στην ατμόσφαιρα έφερε προβλήματα και στο Αεροδρόμιο Χανίων καθώς η προσέγγιση αλλά και η αναχώρηση αεροπλάνων γίνεται λόγω της χαμηλής ορατότητας. Αρκετές πτήσεις είχαν καθυστερήσεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ