«Ψηλά τα χέρια» φώναζε η αστυνομία αεροδρομίου σε μία... τετράχρονη! - iefimerida.gr

«Ψηλά τα χέρια» φώναζε η αστυνομία αεροδρομίου σε μία... τετράχρονη!

«Ψηλά τα χέρια» φώναζε η αστυνομία αεροδρομίου σε μία... τετράχρονη!
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σάλο έχει προκαλέσει στις ΗΠΑ το γεγονός ότι οι άνδρες των σωμάτων ασφαλείας σε αεροδρόμιο του Κάνσας ακινητοποίησαν ένα τετράχρονο κοριτσάκι και του ζήτησαν να... σηκώσει τα χέρια ψηλά, ενώ έφθασαν ένα βήμα πριν σημάνουν γενικό συναγερμό στο αεροδρόμιο και το αποκλείσουν, επειδή απλά, έτρεξε να αγκαλιάσει τη γιαγιά του!

Η τετράχρονη είχε περάσει κανονικά τον προβλεπόμενο σε κάθε αεροδρόμιο έλεγχο, ωστόσο έκανε το... μοιραίο λάθος, να τρέξει προς τη γιαγιά της και να πέσει στην αγκαλιά της. «Μοιραίο λάθος», γιατί η γιαγιά του κοριτσιού δεν είχε περάσει τον έλεγχο...

Οι άνδρες των σωμάτων ασφαλείας, άρπαξαν από την αγκαλιά της γιαγιάς το παιδί και το ακινητοποίησαν, με αποτέλεσμα αυτό να βάλει τα κλάματα και να πάθει υστερία. Στη συνέχεια του ζήτησαν να σηκώσει ψηλά τα χέρια προκειμένου να την υποβάλλουν εκ νέου σε σωματικό ελεγχο.

«Ενα τετράχρονο κορίτσι» δεν μπορεί να είναι ύποπτο τρομοκρατίας, ισχυρίζεται η οικογένεια της τετράχρονης και ως εκ τούτου η αντίδραση των ανδρών της ασφάλειας του αεροδρομίου ήταν υπερβολική. «Δεν υπήρχε λογική» στην κίνηση αυτή που έκαναν, συμπληρώνει η γιαγιά του κοριτσιού και συνεχίζει: «Αυτό που μας πείραξε ήταν ότι δεν έδειξαν την απαιτούμενη ευαισθησία με την οποία πρέπει να αντιμετωπίζεται ένα τέτοιο θέμα».

Το περιστατικό έγινε γνωστό μέσω της ίδιας της μητέρας του κοριτσιού η οποία και δημοσίευσε το περιστατικό στο Facebook γράφοντας χαρακτηριστικά ότι «η αντιμετώπιση που επιφύλαξαν οι άνδρες ασφαλείας για την κόρη της δεν ήταν καλύτερη από αυτή που θα επιφύλασσαν σε έναν τρομοκράτη».

Από την πλευρά της η υπηρεσία ασφαλείας του αεροδρομίου τόνισε οι άνδρες της δεν έκαναν τίποτα παραπάνω από τα προβλεπόμενα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ