Ο Γιώργος αρχίζει πάλι τα ταξίδια - iefimerida.gr

Ο Γιώργος αρχίζει πάλι τα ταξίδια

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ξεκινά και πάλι το αγαπημένο του "σπορ" ο Πρωθυπουργός, αυτό της διεθνούς κινητικότητας, μετά από απουσία αρκετών εβδομάδων. Την μεθεπόμενη Πέμπτη και Παρασκευή, στις 12-13 του μηνός έχει προγραμματίσει να επισκεφτεί το Όσλο. Στη Νορβηγική πρωτεύουσα διεξάγεται το Οικονομικό φόρουμ και εκτιμήθηκε ότι η παρουσία του εκεί θα είναι μια καλή ευκαιρία προκειμένου να συνομιλήσει με προσωπικότητες κύρους από όλο τον κόσμο αναζητώντας λύσεις για το ελληνικό πρόβλημα. Αμέσως μετά ο κ. Παπανδρέου θα επισκεφθεί το Παρίσι χωρίς να έχει γίνει ακόμη γνωστό εάν θα έχει συνάντηση με τον γάλλο πρόεδρο Νικολά Σαρκοζύ.

Επίσης ο Πρωθυπουργός είναι πολύ πιθανό τον Ιούνιο να επισκεφθεί την Κίνα και συγκεκριμένα το Πεκίνο αποδεχόμενος σχετική πρόσκληση της ηγεσίας της χώρας. Υπενθυμίζεται ότι είχε πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη και πέρσι ως Πρωθυπουργός, αλλά και ότι μόλις πρόσφατα επέστρεψε από εκεί ο υπουργός Επικρατείας Χάρης Παμπούκης ο οποίος προετοίμασε το έδαφος για την πρωθυπουργική επίσκεψη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ