«Ηρωας» στο Twitter o 11χρονος συνεπώνυμος του Τραμπ που αποκοιμήθηκε μέσα στο Κογκρέσο, δίπλα στη Μελάνια - iefimerida.gr

«Ηρωας» στο Twitter o 11χρονος συνεπώνυμος του Τραμπ που αποκοιμήθηκε μέσα στο Κογκρέσο, δίπλα στη Μελάνια

Καλεσμένοι στο κογκρέσο βλέπουν έκπληκτοι τον συνονόματο του Τραμπ να κοιμάται (Φωτογραφία: ΑΡ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ως «ήρωα της αντίστασης» χαιρετίζουν χρήστες των social media τον 11χρονο που προσκάλεσε η Μελάνια Τραμπ στο Κογκρέσο, όταν έμαθε ότι το παιδί δέχεται bullying στο σχολείο του επειδή έχει το ίδιο επώνυμο με τον άνδρα της.

Κι αυτό γιατί ο φωτογραφικός φακός τον απαθανάτισε παραδομένο στις αγκάλες του Μορφέα την ώρα που ο Πρόεδρος των ΗΠΑ εκφωνούσε την ομιλία του για την Κατάσταση του Έθνους.

JOSHUA TRUMP RULES pic.twitter.com/Opc88adMfB

«Ο Τζόσουα Τραμπ κυβερνά» έγραψε ένας χρήστης στο Twitter στη λεζάντα της σχετικής φωτογραφίας με τον 11χρονο να κοιμάται δύο θέσεις μακριά από την Πρώτη Κυρία.

Joshua Trump, welcome to the resistance pic.twitter.com/kOJltEMykV

«Τζόσουα Τραμπ, καλωσήλθες στην αντίσταση», σχολίασε ένας άλλος.

Joshua Trump enjoying some "executive time" during the State of the Union. pic.twitter.com/bpsXKKMEBm

Ενώ ένας τρίτος πέταξε το καρφί: «Ο Τζόσουα Τραμπ απολαμβάνει “χρόνο εκτελεστικών καθηκόντων” στη διάρκεια της ομιλίας για την Κατάσταση του Έθνους» - μια αναφορά στο πρόγραμμα των δραστηριοτήτων του τελευταίου τριμήνου του Τραμπ που διέρρευσε πρόσφατα αποκαλύπτοντας ότι ο Ρεπουμπλικανός πρόεδρος έχει διαθέσει ποσοστό περίπου 60% του χρόνου των προεδρικών δραστηριοτήτων του βλέποντας τηλεόραση, διαβάζοντας εφημερίδες, κάνοντας τηλεφωνήματα ή αναρτώντας μηνύματα στο Twitter...
Αλλά το τελευταίο που ήθελε ο μικρός μαθητής από το Γουίλμινγκτον του Ντέλαγουερ ήταν να γίνει είδηση.

«Έχω κουραστεί από το bullying», είχε πει τον περασμένο Δεκέμβριο στο Inside Edition. «Μου λένε: “είσαι συγγενής του Ντόναλντ Τραμπ;” Κι εγώ τους απαντάω: “εδώ θα ήμουν αν ήμουν συγγενής του;».

Τα διαρκή περιπαικτικά σχόλια έγιναν τόσο αφόρητα που οι γονείς του αναγκάστηκαν να τον ξεγράψουν από το σχολείο το 2017 για να παρακολουθήσει μαθήματα στο σπίτι. Αλλά τα ίδια αντιμετώπισε κι όταν πήγε να γραφτεί στο γυμνάσιο. Η μητέρα του τον έγραψε σε άλλο σχολικό για να αποφύγει τα πειράγματα συγκεκριμένων μαθητών, αλλά την πρώτη κιόλας μέρα ο οδηγός τον ρώτησε το όνομά του...

«Μου είπε ότι σιχαίνεται τον εαυτό του και το επώνυμό του κι ότι δεν θέλει να ζει άλλο έτσι. Είναι τρομακτικό», είπε η μητέρα του. Η διεύθυνση του σχολείου είπε στους δασκάλους του να μη χρησιμοποιούν πια το επώνυμο του παιδιού, ενώ απέβαλε πέντε μαθητές που τον πείραζαν διαρκώς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ