Η Τίφανι Τραμπ πήγε με λευκά στο Κογκρέσο και ο Τραμπ πήγε να πάθει καρδιακό [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Τίφανι Τραμπ πήγε με λευκά στο Κογκρέσο και ο Τραμπ πήγε να πάθει καρδιακό [εικόνες]

Η Τίφανι Τραμπ. Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ντόναλντ Τραμπ μίλησε την περασμένη εβδομάδα στο Κογκρέσο. Ηταν μια ιδιαίτερη συνεδρίαση και οι περισσότερες γυναίκες στο ακροατήριό του – κυρίως των Δημοκρατικών – να είναι ήταν ντυμένες στα λευκά. Μία όμως από αυτές ήταν και η μικρότερη κόρη του, η Τίφανι.

Οι γυναίκες των Δημοκρατικών εμφανίστηκαν με λευκά ρούχα χθες το βράδυ στο Κογκρέσο

Πολλές από τις Δημοκρατικές γυναίκες στο Σώμα, με επικεφαλής την πρόεδρο Νάνσι Πελόζι, φόρεσαν λευκά για να τιμήσουν την 100η επέτειο από την θέσπιση της 19ης τροπολογίας που παρέχει στις γυναίκες, το δικαίωμα ψήφου. (Οι άνδρες των Δημοκρατικών φορούσαν λευκές κορδέλες ή λευκά ρούχα κι αυτοί).

Η πρόεδρος του Κογκρέσου, Νάνσι Πελόζι



Το λευκό όμως είχε και μια άλλη σημασία: Προοριζόταν να επικεντρωθεί σε ζητήματα που υποστηρίζουν οι Δημοκρατικοί πως δέχονται επίθεση από την κυβέρνηση Τραμπ, όπως τα αναπαραγωγικά δικαιώματα.

Standing hand in hand with @HouseDemWomen wearing #Suffragette white to #SOTU as we fight #ForThePeople! pic.twitter.com/zN8xFQryP7

Η εμφάνιση της Τίφανι Τραμπ προκάλεσε πολλά ερωτηματικά


Πολλοί όμως αναρωτήθηκαν αν η Τίφανι θέλησε να εναντιωθεί στον πατέρα της ή απλά ήταν ένα fashion faux pas χωρίς κάποιο πολιτικό μήνυμα.


«Πιστεύετε ότι η Τίφανι θέλησε να σταθεί στο πλευρό των Γυναικών του Κογκρέσου με το λευκό της φόρεμα; Ή όχι;» έγραψε η κριτικός μόδας των Times, Βανέσα Φρίντμαν.

Do you think Tiffany Trump planned to stand with #StateOfTheWoman in her white dress? Or...oops!


Ο λόγος της συγκεκριμένης επιλογής ρούχων της μικρότερης κόρης του Τραμπ δεν ήταν σαφής, αλλά αυτό δεν εμπόδισε τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης να σκεφτούν τα δικά τους. «Η Τίφανι Τραμπ θα προκαλέσει στον μπαμπά της καρδιακή προσβολή» τουίταρε κάποιος κι ένας άλλος πρόσθεσε: «Γιατί φοράς λευκά; Δεν πήγες στο οικογενειακό συμβούλιο ή είναι κάποιο παθητικό επιθετικό κόλπο;».

Tiffany Trump gonna give her dad a massive heart attack

ugh sweetie, go for it!

It's classically Trumpesque to befuddle a nation- and this time I'm intrigued. #TiffanyTrump, why are you wearing white? Were you left out of the family group chat or is this some passive aggressive stunt?


Πάντως εκτός από την Τίφανι και η σύντροφος του Ντόναλντ Τραμπ τζούνιορ, η πρώην παρουσιάστρια του Fox News, Κίμπερλι Γκιλφόιλ, επίσης φόρεσε λευκά, όπως μπορεί να δει κανείς στην οικογενειακή φωτογραφία που μοιράστηκε ο γιος του Ντόναλντ Τραμπ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Getting ready to watch @realDonaldTrump at the big show. Love this group. #sotu pic.twitter.com/RXHtdEslGj

Φωτογραφίες: AP

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ