Ερντογάν σε δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ στο δείπνο: «Σε βλέπω στην τουρκική τηλεόραση» [εικόνες] - iefimerida.gr

Ερντογάν σε δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ στο δείπνο: «Σε βλέπω στην τουρκική τηλεόραση» [εικόνες]

Αλέξης Τσιπρας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε χαλαρό κλίμα και εκτός πρωτοκόλλου λίγο πριν το δείπνο στο Λευκό Παλάτι, Ταγίπ Ερντογάν, Αλέξης Τσίπρας και ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ Μανώλης Κωστίδης είχαν ένα χαλαρό διάλογο.

Ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ στην Τουρκία χαιρέτισε τον Τούρκο πρόεδρο και τον Ελληνα πρωθυπουργό. Στη συνέχεια ο Αλέξης Τσίπρας είπε στον Ταγίπ Ερντογάν: «ο Μανώλης μπορεί να δείχνει εμένα στην τηλεόραση, αλλά δείχνει εσένα περισσότερο στην ελληνική τηλεόραση». Από την πλευρά του ο Μανώλης Κωστίδης είπε «τι να κάνουμε, με αυτά που λέει πρέπει να τον δείχνουμε». Τότε ο Ταγίπ Ερντογάν του απάντησε «σε βλέπω στην τουρκική τηλεόραση, προσπαθείς να κρατήσεις ίσες αποστάσεις».

Αλέξης Τσίπρας, Μανώλης Κωστίδης και Ταγίπ Ερντογάν σε χαλαρό διάλογο

Υπενθυμίζεται πως καλεσμένοι στο δείπνο ήταν και ο διεθνής Ελληνας μπασκετμπολίστας Κώστας Σλούκας, αλλά και ο πατριάρχης Βαρθολομαίος. Ο τελευταίος όπως και πολλοί από τους καλεσμένους, μετά το δείπνο θα έπρεπε να προλάβουν την τελευταία πτήση από Αγκυρα για Κωνσταντινούπολη, με το αεροπλάνο να φεύγει 11:15. Ωστόσο το δείπνο ξεκίνησε πολύ αργά και οι καλεσμένοι δεν θα προλάβαιναν την πτήση της επιστροφής. Τότε ανέλαβε ο Ερντογάν, με ένα τηλεφώνημα από το παλάτι, όλα λύθηκαν και το αεροπλάνο δεν θα απογειωνόταν αν δεν επιβιβάζονταν οι καλεσμένοι του Σουλτάνου.

Ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ με τον διεθνή μπασκετμπολίστα Κώστα Σλούκα
Ο πατριάρχης Βαρθολομαίος στο δείπνο στο Λευκό Παλάτι

Στο δείπνο υπήρχε ορχήστρα με μπουζούκι και ακούστηκε το τραγούδι «Τούρκος εγώ και εσύ Ρωμιός-Μέσα στου Βοσπόρου τα Στενά».

Η ορχήστρα στο δείπνο στο Λευκό Παλάτι
Ερντογάν σε δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ στο δείπνο: «Σε βλέπω στην τουρκική τηλεόραση» [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ