Survivor 3: Νέα πανωλεθρία για την ελληνική ομάδα -Τους έχουν εύκολα οι Τούρκοι [βίντεο]

Η ελληνική ομάδα δεν το έχει βρει ακόμη στα ομαδικά αγωνίσματα του Survivor 3 και αυτό φάνηκε, ξανά, στον στίβο μάχης της Τρίτης.

Το επεισόδιο της Τετάρτης ξεκίνησε με την γκρίνια της τουρκικής ομάδας μετά την ήττα στο αγώνισμα από την ελληνική. Οι Τούρκοι άρχισαν να αλληλοκατηγορούνται, ενώ υπήρξαν δηλώσεις περί κλίκας και στρατηγικής.

Το αγώνισμα με έπαθλο τα δημητριακά

Στο πρώτο αγώνισμα του επεισοδίου, οι παίκτες των δύο ομάδων χωρίστηκαν σε άντρες και γυναίκες, διεκδικώντας ως έπαθλο δημητριακά με γάλα.

Πρώτα έπαιξαν τα κορίτσια και νικήτρια βγήκε η Μελίσσα από την τουρκική ομάδα, ενώ από τα αγόρια ο Σπύρος.

Η νέα ήττα

Μετά την ατομική δοκιμασία, ήρθε η ώρα του στίβου μάχης. Το αγώνισμα, που έχουμε δει και στις προηγούμενες σεζόν, απαιτούσε ευελιξία, δύναμη και στρατηγική. Οι παίκτες κλήθηκαν να τοποθετήσουν δοκούς σε σημεία, όντας επάνω σε μια κατασκευή σαν «κούνια» που κινούσαν οι συμπαίκτες τους.

Μπορεί στην αρχή η ελληνική ομάδα να έδειξε πως μπήκε έτοιμη και να έγινε το 3-3, ωστόσο, φάνηκε πως υστερεί αγωνιστικά από τους αντιπάλους της.

Οι Τούρκοι «ξεκλείδωσαν» τον στίβο μάχης εύκολα και κατάφεραν να φτάσουν γρήγορα στη νίκη με σκορ 10-3.

Κατά την διάρκεια του αγώνα υπήρξε ένταση στον πάγκο, γεγονός που συζητήθηκε μετά το τέλος του αγωνίσματος. Οταν επέστρεψαν στην παραλία συμφώνησαν πως δεν χρειάζεται οι αντίπαλοι να τους βλέπουν να τσακώνονται καθώς αυτό τους αναπτερώνει το ηθικό.

Η αποχώρηση της Ντέμης

Ιουλιέτα Κίτρινου, Σπύρος Γουρδούπης και Ντέμη Τσαγανού ήταν οι πρώτοι παίκτες που τέθηκαν στη διάθεση του τηλεοπτικού κοινού.

Ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε πως από το Survivor αποχωρεί η Ντέμη.

«Η αλήθεια είναι ότι είμαστε στεναχωρημένη γιατί όπως είπα και πριν ήταν ένα όνειρο που ήθελα να το ζήσω περισσότερο. Παρ’ όλα αυτά είναι ένα παιχνίδι, όποτε όταν έρχεσαι στη θέση του υποψήφιου, υπάρχει και η πιθανότητα να συμβεί αυτό που συνέβη τώρα. Οπότε, οκ. Δεν θα πω ότι είναι αδικία ακριβώς γιατί είναι μέρος του παιχνιδιού. Είναι αδικία από την άποψη ότι δεν έχεις προλάβει να δείξεις πράγματα, κληθήκαμε να πάρουμε μια απόφαση για το ποιον θα ψηφίσουμε, ενώ ουσιαστικά είχαμε παίξει πολύ λίγο. Στην πορεία έδειξα ότι έχω πολύ δυνατά στοιχεία, οπότε με αυτή την έννοια είναι άδικο και για μένα και για την ομάδα που φεύγω», είπε η Ντέμη Τσαγανού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Survivor survivor 3 Ελλάδα-Τουρκία αποχώρηση

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ